Rocking.gr party @ Mad Club - Σχόλια / φωτογραφίες

23/02/2009 @ 06:27
Παραδοσιακά, όλοι γνωρίζουμε πως το καρναβάλι προσφέρεται για ξεφάντωμα και πανηγύρι, αλλά κανείς μας δε θα μπορούσε να προβλέψει τα όσα εκτυλίχθηκαν στο καρναβαλικό party του Rocking.gr, στο Mad Club, στις 20 του Φλεβάρη. Ποτό, κόσμος, μάσκες και κεφάτη rock μουσική ήταν τα επιμέρους συστατικά ενός πολύ δυνατού μίγματος, το οποίο ανέβαζε θερμοκρασία όσο περνούσε η ώρα, για να εκτονωθεί και να ξεσπάσει ένα ατελείωτο rock γλέντι, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες...



Από τις 8 λοιπόν κατηφορίσαμε στο μαγαζί για να προετοιμάσουμε τον χώρο για τις... ορδές των rock καρναβαλιστών που θα μας τιμούσαν με την παρουσία τους. Το Mad Club, πάνω στην πλατεία του Κεραμεικού, αποδείχθηκε ιδανική περίπτωση, τόσο λόγω θέσης, όσο και λόγω χώρου, καθώς τα δύο του διαζώματα με τη μπάρα και τα πολλά τραπέζια πρόσφεραν σε όλους την άνεση του να διαλέξουν αν θέλουν να χορέψουν ή αν θέλουν να κάτσουν και να απολαύσουν τα τεκταινόμενα.



Από τις 10 που άνοιξαν οι πόρτες και επίσημα (με τους πρώτους θαμώνες του forum να καταφθάνουν ακόμα και πριν τις 10!), μέχρι τις 12.30, που το μαγαζί ήταν ασφυκτικά γεμάτο, ο χώρος δεχόταν άνετα κόσμο, με πολλούς από τους φίλους, τους forumίτες και τους συνεργάτες του Rocking.gr να καταφτάνουν μασκαρεμένοι, για να διεκδικήσουν το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού μας, το οποίο και παραδόθηκε τελικά στο νικητή του, μετά από μια συνοπτική διαδικασία τελικής επιλογής από τον κόσμο.



Το αλκοολ έρεε άφθονο, οι μασκαρεμένοι είχαν έρθει έτοιμοι για χωρό, τραγούδι και ξεφάντωμα και οι rocking djs δεν τους άφησαν παραπονεμένους: όλοι πέρασαν από τα ηχεία του Mad Club, από τους AC/DC και τους Metallica, μέχρι τους Green Day και τους Kings Of Leon, με extra πινελιές από funk και ελληνικό rock, καθώς οι (με σειρά εμφάνισης) Κοτζιάς/Αγραφιώτης, Μουστάκας/Ζαρκαδούλας και Σακκαλής/Κισσατζεκιάν έβαλαν τα δυνατά τους για να ξεσηκώσουν τον κόσμο, που χόρευε και τραγουδούσε όλες τις γνωστές rock επιτυχίες.



Πέρα από τη βράβευση της καλύτερης rock εμφάνισης, τα ευτράπελα δεν είχαν τελειωμό, με αποκορύφωμα το «τρενάκι» χορού κατά τη διάρκεια των dj set, την παράδοση-έκπληξη γενέθλιας τούρτας σε φίλη του Rocking.gr και το γενικότερο ξεφάντωμα των παρευρισκομένων, που κρατούσαν γεμάτο το μαγαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.



Ανάμεσα στα άλλα, το team του Rocking.gr ήταν εκεί για να διασκεδάσει και να συνομιλήσει με όλο τον κόσμο και φυσικά να απολαύσει άλλη μια γνήσια Rocking.gr party βραδιά.



Εμείς περάσαμε καταπληκτικά και ελπίζουμε να περάσατε ανάλογα και εσείς. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους του Rocking.gr που ήρθαν και στήριξαν το party μας, το προσωπικό του Mad Club και φυσικά την rock μουσική που μας ένωσε για άλλη μια βραδιά, στο πιο επιτυχημένο και πολυπληθές Rocking.gr party... μέχρι το επόμενο!

Stick around!









  • SHARE
  • TWEET