Αποκαλύφθηκε ο τίτλος του νέου album των Kiss

24/08/2011 @ 10:14
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο βρετανικό περιοδικό Classic Rock, ο frontman των Kiss, Paul Stanley, αποκάλυψε τον τίτλο του επερχόμενου άλμπουμ της μπάντας: "Monster".

«Έχουμε ηχογραφήσει οκτώ νέα τραγούδια. Εκτός των φωνητικών, όλα τα υπόλοιπα είναι έτοιμα. Ο δίσκος θα περιέχει δέκα κομμάτια, συν ένα-δύο ακόμα που θα χρησιμοποιηθούν ως bonus των διαφορετικών εκδόσεων», δήλωσε ο Stanley. «Το "Sonic Boom" ήταν καθοριστικό άλμπουμ, με την έννοια ότι είχαμε επίγνωση του ποιοί ήμασταν ως live μπάντα, αλλά έπρεπε να αποκαταστήσουμε την ταυτότητά μας ως στούντιο μπάντα. Έχοντας καταφέρει αυτό, έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και όλα είναι πολύ πιο εύκολα για μας».

Ο μπασίστας της μπάντας, Gene Simmons, προσέθεσε: «Το νέο υλικό είναι βαρύτερο από το "Sonic Boom". Ακούγεται σα μία ένωση του "Destroyer" με το "Revenge"».

Οι ηχογραφήσεις για το εικοστό άλμπουμ της μπάντας λαμβάνουν χώρα στο στούντιο Conway Recording στο Hollywood, με τους Paul Stanley και Greg Collins να αναλαμβάνουν από κοινού χρέη παραγωγού. Το "Monster" αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Ιανουάριο του 2012, ενώ μερικοί επιβεβαιωμένοι τίτλοι αφορούν στα τραγούδια "Hell Or Hallelujah", "Born To Be A Sinner", "Out Of This World", "Are You Ready?" και "Wall Of Sound".
  • SHARE
  • TWEET