Απογοητευμένος που δεν μπορεί να αποδώσει όπως παλιά ο Rob Halford

Ξεκίνησε η περιοδεία για το "Redeemer Of Souls"

06/10/2014 @ 13:44
Μπορεί ο Rob Halford να δήλωσε πρόσφατα ότι μπορεί ακόμη να «ουρλιάζει για τα καλά», σε νεότερη συνέντευξη όμως που παραχώρησε στον Mitch Lafon παραδέχθηκε πως δεν μπορεί να αποδώσει ακριβώς όπως πριν από 40 χρόνια.

Καταρχάς ο frontman των Judas Priest φαίνεται ικανοποιημένος με τις ερμηνείες του στο νέο άλμπουμ. «Θέλω να πιστεύω ότι αυτά που δοκίμασα στο "Redeemer Of Souls" αντιπροσωπεύουν με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητές μου σήμερα.»

Κατόπιν όμως δήλωσε το εξής: «Απογοητεύομαι. Παραδέχομαι ανοιχτά ότι εύχομαι να μπορούσα να αποδώσω όπως στις ηχογραφήσεις του 1974 ή του 1975, αλλά αυτό είναι γελοίο. Δεν νομίζω πως κανένας τραγουδιστής μπορεί να ξαναπιάσει εκείνες τις στιγμές. Απλά κάνεις ότι καλύτερο μπορείς.» 

Όσον αφορά την περιοδεία για το "Redeemer Of Souls", η οποία ξεκίνησε ήδη επί αμερικάνικου εδάφους, ο Metal God ανέφερε σχετικά: «Θα είναι η καλύτερή μας προσπάθεια ώστε να καλύψουμε ξανά αρκετό έδαφος, θα παίξουμε καινούριο υλικό, θα παίξουμε τα κλασικά κομμάτια και θα προσφέρουμε σε όλους μια όμορφη βραδιά.»
  • SHARE
  • TWEET