Αντίο από τους Stratovarius / Revolution Renaissance η νέα μπάντα του Timo Tolkki

03/04/2008 @ 07:58
Μετά από μακρά και προσεκτική σκέψη, ο Timo Tolkki αποφάσισε πως έφτασε η στιγμή το κεφάλαιο των Stratovarius να κλείσει. Ήταν άλλωστε κοινό μυστικό πως τα πράγματα δεν ήταν και τόσο «ρόδινα» στις τάξεις του συγκροτήματος.

Στο www.timotolkki.com μπορείτε να διαβάσετε την μακροσκελή ανακοίνωση του Tolkki σχετικά με τα αίτια που τον οδήγησαν στην -αναμενόμενη για αρκετούς- απόφαση αυτή.



Προφανώς και η μουσική προσφορά από τον Tolkki δε θα σταματήσει εκεί. Ο Φινλανδός ανακοίνωσε ταυτόχρονα με τη διάλυση της μπάντας του, την ίδρυση μίας νέας, με όνομα Revolution Renaissance. Το ντεμπούτο άλμπουμ αυτής θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου από τη Frontiers, θα φέρει τον τίτλο "New Era" και θα αποτελείται από τα τραγούδια που είχαν γραφτεί με προορισμό να γίνουν ένας νέος δίσκος από τους Stratovarius.

Το ύφος των τραγουδιών κινείται στη "Visions" εποχή των Stratovarius. Το εντυπωσιακό είναι πως το μικρόφωνο στο "New Era" μοιράζονται οι Michael Kiske και Tobias Sammet, οπότε αναμένονται μεγάλες συγκινήσεις!

Ο Timo Tolkki βρίσκεται αυτή την περίοδο σε αναζήτηση των μελών που θα τον πλαισιώνουν στη νέα του μπάντα. Αν πιστεύετε πως έχετε τη δυνατότητα να βρεθείτε στους Revolution Renaissance, επισκεφτείτε τη σελίδα του Timo (www.timotolkki.com) και διαβάστε τις σχετικές πληροφορίες.
  • SHARE
  • TWEET