Aνακοινώθηκε και επίσημα το «φεστιβάλ των φεστιβάλ»

Bob Dylan, The Rolling Stones, Paul McCartney, Neil Young, Roger Waters και The Who θα παίξουν μαζί το τριήμερο 7-9 Οκτωβρίου

03/05/2016 @ 17:44

Στις 15 Απριλίου οι Los Angeles Times είχαν αποκαλύψει, και σας είχαμε ενημερώσει, πως υπάρχουν σχέδια για ένα τριήμερο φεστιβάλ στο οποίο θα παίξουν για πρώτη φορά μαζί, έξι από τα μεγαλύτερα ονόματα της rock ιστορίας.

Πλέον, είναι γεγονός, καθώς οι παραγωγοί πίσω από το Coachella, ανακοίνωσαν το Desert Trip festival στην ίδια περιοχή, το Indio της California στις 7, 8 και 9 Οκτωβρίου με τους Bob Dylan, The Rolling Stones, Paul McCartney, Neil Young, Roger Waters και The Who.

Την τελευταία εβδομάδα, οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν είχαν ήδη προαναγγείλει τη συμμετοχή τους, ενώ χθες ανέβασαν video στα social media τα οποία κατέληγαν με τη λέξη "October".

Το πρόγραμμα του Desert Τrip:
Παρασκευή 7: THE ROLLING STONES · BOB DYLAN
Σάββατο 8: PAUL McCARTNEY · NEIL YOUNG + PROMISE OF THE REAL
Κυριακή 9: ROGER WATERS · THE WHO

Η προπώληση ξεκινά στις 9/5 με τις τιμές να κυμαίνονται από 399 έως 1.600 δολάρια (τριήμερο) και 199 για μία ημέρα. Ο χώρος θα διαμορφωθεί με θέσεις καθήμενων, καθώς το τριήμερο θα φιλοξενήσει σαφώς... μεγαλύτερες ηλικίες. Δείτε παρακάτω το σχεδιάγραμμα.

 

  • SHARE
  • TWEET