Ακούστε 2 τραγούδια από διαφορετικά projects του George Lynch

Προχώρησε στη δημιουργία νέας μπάντας μαζί με τον Michael Sweet των Stryper

19/11/2014 @ 12:58
O George Lynch, κιθαρίστας των Dokken, Lynch Mob, και Souls of We και ένας από τους καλύτερους κιθαρίστες, δεν σταματάει στα 60 του να δημιουργεί νέα projects.

Μαζί με τον Michael Sweet, τραγουδιστή των Stryper έφτιαξαν τους Sweet & Lynch. Μαζί τους είναι στο μπάσο ο James Lomenzo και ο ντράμερ Brian Tichy. Το πρώτο δείγμα της δουλειάς τους με τίτλο "Time Will Tell" είναι διαθέσιμο μέσω της σελίδα PledgeMusic.com από αυτόν τον σύνδεσμο. Tο ντεμπούτο άλμπουμ τους "Only To Rise" θα κυκλοφορήσει στις 23/1/2015 μέσω της PledgeMusic.

Παράλληλα, στις 9/12 οι Lynch Mob θα κυκλοφορήσουν το EP, "Sun Red Sun" με τον George Lynch στη κιθάρα, Oni Logan φωνή, Robbie Crane μπάσο και Scot Coogan ντραμς. Το νέο τραγούδι "Play the Game" μπορείτε να το ακούσετε από εδώ.

  • SHARE
  • TWEET