4,3 εκατομμύρια τρόποι να αποσυναρμολογήσεις μια ατομική βόμβα!

25/11/2004 @ 12:52
Χρυσό το νέο album των U2 και στην Ελλάδα! Το νέο album των U2, "How To Dismantle An Atomic Bomb" (Island Records), έστειλε στα δισκοπωλεία όλου του κόσμου το εντυπωσιακό νούμερο των 4.3 εκατομμυρίων αντιτύπων τα οποία αφορούσαν προ-παραγγελίες! Εκτός ΗΠΑ οι παραγγελίες έφτασαν τα 2 εκατομμύρια! Να σημειωθεί ότι το προηγούμενο studio album των U2, "All That You Can't Leave Behind", είχε προπαραγγελίες παγκοσμίως 3.26 εκατομμύρια!

Στη χώρα μας το νούμερο αντιτύπων που πωλήθηκαν τη πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "How To Dismantle An Atomic Bomb" ήταν 11.000, κάτι το οποίο έχρισε το album χρυσό με την πρώτη ημέρα! Στην Ελλάδα υπήρξε και καθολική υποστήριξη από τον Τύπο αφού δύο εφημερίδες (Ελευθεροτυπία, Ελεύθερος Τύπος) φιλοξένησαν τους U2 σε εξώφυλλα ενθέτων τους καθώς και δυο μουσικά περιοδικά, το Music Life και το Sonik, τους φιλοξένησαν επίσης στο εξώφυλλό τους!

Το "How To Dismantle An Atomic Bomb" ηχογραφήθηκε μέσα σε 18 μήνες στο Δουβλίνο και στο νότο της Γαλλίας και είναι κτισμένο πάνω στη κιθάρα του The Edge, περιέχοντας στίχους που περιγράφουν αληθινές ιστορίες, όπως το θάνατο του πατέρα του Bono το 2001. Το νέο album βρίσκει τους U2 σε μεγάλη φόρμα και έτοιμους να ξεκινήσουν νέα παγκόσμια περιοδεία το 2005.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET