Νέο ...συνδρομητικό EP από τους Protest The Hero

Οι Καναδοί παραμένουν προοδευτικοί σε όλους τους τομείς

16/10/2015 @ 22:17
Οι Καναδοί μαέστροι του μοντέρνου prog metal, Protest The Hero, ανακοίνωσαν τον ιδιαίτερο τρόπο προώθησης και διανομής της νέας δισκογραφικής τους δουλειάς, του "Pacific Myth", ενός EP έξι ακυκλοφόρητων κομματιών.

Το συγκρότημα θα κυκλοφορεί ένα κομμάτι του στις 15 κάθε μηνός σε έναν ορίζοντα εξαμήνου, ταυτόχρονα με μια μεγάλη γκάμα από ακυκλοφόρητο υλικό κάθε μορφής που δεν θα βρίσκεται πουθενά αλλού. Όλα αυτά θα είναι διαθέσιμα με ετήσια εγγραφή στο BandCamp!

Το συγκρότημα δήλωσε τα εξής: «Αν ξέρετε ένα-δυο πράγματα για το συγκρότημα, τότε γνωρίζετε ότι μας αρέσει να προκαλούμε το ενδιαφέρον και τον σχολιασμό. Εκτιμάμε πολύ το γεγονός ότι οι ακροατές μας πια αναμένουν τα μη αναμενόμενα από εμάς.

Ακούστε πώς έχουν τα πράγματα. Έχουμε κάνει όλο τον κύκλο μιας full-length κυκλοφορίας τέσσερις φορές. Κάθε κύκλος ενός full-length διαρκεί δύο χρόνια τουλάχιστον. Αυτό σημαίνει ότι εξαντλείς δύο χρόνια προωθώντας περίπου 40 λεπτά μουσικής... Μουσικής που έχει γραφεί πριν δύο ολόκληρα χρόνια! Ποτέ δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε αυτό που θέλουμε να κυκλοφορήσουμε ΤΩΡΑ. Οπότε, αυτό ακριβώς κάνουμε εδώ. Πρόκειται για κομμάτια που αγαπάμε τώρα, κομμάτια για τα οποία είμαστε περήφανοι τώρα και κομμάτια που είναι πιο ειλικρινή από το υπόλοιπο υλικό μας.»

Το πρώτο τραγούδι δόθηκε ήδη στη δημοσιότητα και μπορείτε να το ακούσετε εδώ, όπως επίσης και όλα όσα βγάλουν ακόμη, κάνοντας εγγραφή με 12 δολάρια το χρόνο.
  • SHARE
  • TWEET