Wacken World Wide: Το μεγαλύτερο Wacken στην ιστορία

Το δημοφιλές φεστιβάλ επανέρχεται προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής

10/07/2020 @ 10:31

Το Wacken Open Air 2020, δεν είναι δυνατό να διεξαχθεί φέτος όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Η διοργάνωση όμως του φεστιβάλ, σε συνεργασία με τον μακροχρόνιο συνεργάτη Telekom, προσφέρουν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία για όλους τους οπαδούς του φεστιβάλ.

Το Wacken έρχεται ψηφιακά στο σπίτι κάθε οπαδού με την μορφή ενός επαναστατικού ψηφιακού φεστιβάλ. Η πρώτη έκδοση του νέου, ψηφιακού streaming festival Wacken World Wide θα διεξαχθεί από τις 29 Ιουλίου μέχρι την 1η Αυγούστου, την περίοδο δηλαδή που ήταν προγραμματισμένη η διεξαγωγή του φεστιβάλ και διαμορφώνεται ανεξάρτητα από το πραγματικό W:O:A.

Η ειδική αυτή περίσταση, θα μεταδοθεί ζωντανά και δωρεάν και μέσω εφαρμογών από τα wacken-world-wide, MagentaMusik 360 και MagentaTV.

Μοναδικά και αποκλειστικά σετ από κλασικές και αγαπημένες μπάντες του φεστιβάλ, όπως οι Blind Guardian, Heaven Shall Burn, In Extremo, Kreator και Beyond The Black σε ειδικές πρωτοποριακές ψηφιακές σκηνές, θα συναντήσουν νέες και ανερχόμενες μπάντες προερχόμενες από τα Wacken Metal Βattle και Wacken Foundation.

Το αποτέλεσμα που προκύπτει έτσι, θα είναι ιδιαίτερα ποικιλόμορφο, ενώ θα υφίστανται αποκλειστικές συνεντεύξεις, συζητήσεις και περιεχόμενο πίσω από τις κάμερες.

Η συνολική ψηφιακή προσέγγιση, δημιουργεί μια μείξη από συναυλίες πραγματικού χρόνου, προσαρμοσμένες αποκλειστικά για ειδικές ψηφιακές σκηνές, ένα αποτέλεσμα που δεν έχει παρουσιαστεί ξανά, με την εμφάνιση να αποτελεί παγκόσμια αποκλειστική πρώτη παρουσίαση της νέας αυτής τεχνολογίας στην μουσική συναυλιακή βιομηχανία.

Όσον αφορά το μουσικό περιεχόμενο, αυτό θα εξακολουθήσει να είναι heavy metal όπως έχει καθιερωθεί από το Wacken, αλλά σε ένα ειδικά διαμορφωμένο concept.

Η τεχνολογία αυτή, θα συνδέσει οπαδούς και μουσικούς σε όλο τον κόσμο. Οι καλλιτέχνες, θα παίζουν ζωντανά και την ίδια στιγμή, η εμφάνιση θα καταγράφεται από ειδικές κάμερες, που θα μεταφέρουν την εμφάνιση σε ένα ψηφιακό σετ. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διαδραστικές δυνατότητες από πλευράς ενώ merch, θα παρέχεται προσαρμοσμένο στο Metaltix.com.

Μείνετε συντονισμένοι για περεταίρω πληροφορίες. Το Wacken έρχεται σπίτι!

  • SHARE
  • TWEET