H Sharon Osbourne κατακρίνει τον Kanye West

Ο Ozzy κοντράρει την υποψηφιότητα του δισεκατομμυριούχου ράπερ

14/07/2020 @ 09:46

H σύζυγος του Ozzy Osbourne, Sharon, αποκάλεσε ντροπιαστικό το γεγονός πως ο οίκος μόδας του δισεκατομμυριούχου ράπερ Kanye West πήρε δάνειο από την κυβέρνηση των Η.Π.Α. για να αποφύγει τις μαζικές απολύσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Το δάνειο ύψους μεταξύ 2 και 5 εκατομμυρίων δολαρίων, ωστόσο, βοήθησε να σωθούν 106 δουλειές, σύμφωνα με τους επίσημους αριθμους.

«Θεωρώ πως όταν έχεις τόσα λεφτά, είναι ντροπιαστικό να ζητάς από την κυβέρνηση. Μπορεί να καλύψει τις δουλειές 100 ατόμων με τα δικά του χρήματα. Πιστεύω πως πρέπει να τα επιστρέψει» δήλωσε η Sharon Osbourne για την ενέργεια του Kanye West.

Ωστόσο, τα κίνητρα της κριτικής της, φαίνεται πως δεν είναι μόνο ανθρωπιστικά. Ο West, ο οποίος μέχρι πρότινος υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής του Donald Trump, πριν μερικές μέρες ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τις επερχόμενες εκλογές των Η.Π.Α. Κάτι που έκανε επίσης και ο Ozzy, κυκλοφορώντας, μάλιστα, και merchandise σχετικά με την κίνησή του αυτή. 

Αλλά δεν είναι οι μόνοι, αφού τόσο ο Mike Shinoda των Linkin Park, όσο και μέλη των Ghoul και των Nekrogoblikon αποφάσισαν να κατέβουν για την Προεδρία των Η.Π.Α. το 2020.

Προφανώς, τόσο ο Ozzy, όσο και ο Mike Shinoda, αστειεύονται με το γεγονός, ενδεχομένως για να προκαλέσουν τον εκκεντρικό ράπερ, ο οποίος μάλλον έχει δει την υποψηφιότητά του πιο σοβαρά.

  • SHARE
  • TWEET