Έφυγε από τη ζωή ο Tim Feerick των Dance Gavin Dance

Ο μπασίστας συμμετείχε στα τελευταία πέντε άλμπουμ του εξαιρετικού post-hardcore σχήματος

15/04/2022 @ 13:55

Με ανάρτησή τους το βράδυ της Τετάρτης 13 Απριλίου, οι Dance Gavin Dance αποκάλυψαν τη δυσάρεστη είδηση του πρόωρου θανάτου του Tim Feerick.

To post-hardcore σχήμα αποχαιρέτησε τον μακροχρόνιο μπασίστα του, που απεβίωσε σε ηλικία 34 ετών, με το εξής μήνυμα:

«Είμαστε συντετριμμένοι που μοιραζόμαστε μαζί σας την είδηση πως ο φίλος μας και μπασίστας της μπάντας Tim Feerik απεβίωσε το προηγούμενο βράδυ.

Σας ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας καθώς και της οικογένειας του Tim, καθώς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε αυτή την άδικη και αναπάντεχη απώλεια.

Θα μοιραστούμε στο μέλλον περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το επικείμενο Swanfest καθώς και τις επερχόμενες συναυλίες μας».

Έπειτα από ένα σύντομο πέρασμά του από την μπάντα το 2009-2010, ο Feerik εντάχθηκε μόνιμα στη σύνθεση των Dance Gavin Dance το 2012, παίζοντας στα πέντε τελευταία άλμπουμ του συγκροτήματος, με πιο πρόσφατο το εξαιρετικό "Afterburner" του 2020.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν μερικές εβδομάδες το σχήμα αποκάλυψε το νέο του single, "Synergy", υποσχόμενο να επανέλθει στο μέλλον με περισσότερη νέα μουσική. Προς το παρόν, δεν έχουν αποκαλυφθεί τα άιτια του θανάτου του μπασίστα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tilian (@tilianpearson)

  • SHARE
  • TWEET