Ο Robert Smith αποκάλυψε τον τίτλο του νέου δίσκου των Cure

Ο εμβληματικός μουσικός συνεργάστηκε επί σκηνής με τους Chvrches στα πλαίσια των Βραβείων του ΝΜΕ

04/03/2022 @ 14:05

Σε σύντομη συνέντευξή του στα πλαίσια των φετινών βραβείων του NME, ο Robert Smith αποκάλυψε κάποιες άκρως ενδιαφέρουσες πληροφορίες αναφορικά με το επόμενο δισκογραφικό βήμα των Cure.

Συγκεκριμένα, το θρυλικό σχήμα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του σπουδαίου frontman, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ένα δίσκο 10 κομματιών, ο οποίος θα ονομάζεται "Songs Of A Lost World".

Σχολιάζοντας το περιεχόμενό του, ο Smith το χαρακτήρισε ως ακαταμάχητα μελαγχολικό και σκοτεινό, ενημερώνοντας μάλιστα πως ολοκληρώθηκαν οι ηχογραφήσεις των φωνητικών, με τη μείξη να έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Απριλίου.

Επιπρόσθετα, ο Smith επιβεβαίωσε πως σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα προσωπικό άλμπουμ, το οποίο όμως θα πάρει σειρά από τη νέα χρονιά, μετά την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου δίσκου των Cure.

Όσον αφορά τη βραδιά των Βραβείων, αξίζει να σημειωθεί πως ο Smith συνεργάστηκε επί σκηνής με τους Chvrches, αποδίδοντας τα "How Not To Drown", σύνθεση μέσα από το τελευταίο, εξαιρετικό άλμπουμ του σχήματος, "Screen Violence", καθώς και μια διασκευή στο κλασικό "Just Like Heaven" των Cure.

Υπενθυμίζεται πως οι Cure εμφανίστηκαν το 2019 στην Ελλάδα στα πλαίσια του Ejekt Festival.

  • SHARE
  • TWEET