Διαθέσιμη για πρώτη φορά ολόκληρη η τελευταία ζωντανή εμφάνιση των Beatles

Η εμβληματική συναυλία στην οροφή των γραφείων της Apple στο Λονδίνο παρουσιάστηκε στο ντοκιμαντέρ "Get Back"

28/01/2022 @ 14:02

Το περίφημο ντοκιμαντέρ του Peter Jackson για τους Beatles και τη δημιουργία του τελευταίου τους άλμπουμ, "Let It Be", ολοκληρώνεται με ολόκληρη την απεικόνιση της εμβληματικής τελευταίας τους συναυλίας.

Συγκεκριμένα, στις 30 Ιανουαρίου 1969, τα Σκαθάρια εμφανίστηκαν ζωντανά στην οροφή των γραφείων της Apple στο Λονδίνο, σε μια συναυλία η οποία, έμεινε στην ιστορία ως η "The Rooftop Performance", αποτελώντας την τελευταία δημόσια επί σκηνής πράξη του θρυλικού συγκροτήματος.

Πλέον, ολόκληρη η συναυλία είναι διαθέσιμη προς ακρόαση για πρώτη φορά, αφού σήμερα, 28 Ιανουαρίου κυκλοφόρησε στις ψηφιακές πλατφόρμες σε ειδική μείξη σε stereo και Dolby Atmos, και μπορείτε να την ακούσετε ολόκληρη εδώ.

Επιπρόσθετα, την Κυριακή, ανήμερα της συμπλήρωσης 53 ετών από το γεγονός, η συναυλία θα μεταφερθεί σε επιλεγμένες IMAX αίθουσες, με την αφίσα να παρατίθεται παρακάτω.

Σχολιάζοντας την κυκλοφορία, ο Jackson δήλωσε ενθουσιασμένος πως η ιστορική αυτή περίσταση θα βιωθεί από το κοινό ως οφείλει, στη μεγάλη οθόνη, ενώ εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer.

Δείτε επίσης:

The Beatles: Get Back - Τρεις συντάκτες αναλύουν σε τι γίναμε σοφότεροι

  • SHARE
  • TWEET