Tame Impala: Ανακοίνωσαν livestream όπου θα παρουσιάσουν ολόκληρο το "InnerSpeaker"

Η εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί στο στούντιο όπου και ηχογράφησαν το ντεμπούτο τους

01/04/2021 @ 10:59

Οι Tame Impala ανακοίνωσαν τη διεξαγωγή μιας livestream συναυλίας όπου και θα παρουσιάσουν ζωντανά ολόκληρο το ντεμπούτο τους.

Συγκεκριμένα, η μπάντα θα πραγματοποιήσει το "InnerSpeaker Live At Wave House" στις 21 Απριλίου, και όπως γίνεται αντιληπτό από την ονομασία της εκδήλωσης, αυτή θα διεξαχθεί στο στούντιο όπου και ηχογράφησε τον δίσκο το συγκρότημα το φθινόπωρο του 2009.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω της πλατφόρμας Moment House, με περισσότερες πληροφορίες τόσο για το livestream όσο και για την απόκτηση εισιτηρίων να διατίθενται στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο χρόνο οι Tame Impala κυκλοφόρησαν το "The Slow Rush", το οποίο συμπεριλαμβάνεται και στα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2020, όπως αναδείχθηκαν από το Rocking.gr.

Επιπρόσθετα, το συγκρότημα γιόρτασε την επέτειο δέκα χρόνων από την κυκλοφορία του "InnerSpeaker" με μια τετραπλή βινυλιακή επανέκδοση το περασμένο φθινόπωρο, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα την προηγούμενη εβδομάδα και ένα video με αρχειακό υλικό από τις ηχογραφήσεις του δίσκου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tame Impala (@tameimpala)

  • SHARE
  • TWEET