Οι System Of A Down συγκέντρωσαν 600000 δολάρια για το Armenia Fund

Μέσω δωρεών για τα δύο νέα κομμάτια που κυκλοφόρησαν

12/11/2020 @ 10:09

Την περασμένη Παρασκευή οι System Of A Down αιφνιδίασαν τους οπαδούς τους κυκλοφορώντας δύο νέα κομμάτια.

Τα "Protect The Land" και "Genocidal Humanoidz" είναι οι πρώτες συνθέσεις από την μπάντα εδώ και 15 χρόνια και προέκυψαν με αφορμή τον πόλεμο στην περιοχή Artsakh, ανάμεσα σε Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν.

Τα έσοδα από τις αγορές των δύο κομματιών, που ξεπέρασαν το ποσό των 600000 δολαρίων, πήγαν αποκλειστικά για τη στήριξη του Armenia Fund.

Οι System Of A Down δήλωσαν: «Είμαστε ευγνώμονες για την απίστευτη στήριξη της καμπάνιας μας για τους ανθρώπους του Artsakh, και που μας βοηθήσατε να μαζέψουμε πάνω από 600000$ από δωρεές για να παρέχουμε σε αυτούς που έχουν άμεση ανάγκη μέσω του Armenia Fund. Χάρη σε εσάς θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε εκδιωγμένους πολίτες, νέους και ηλικιωμένους, που επηρεάστηκαν από τα φρικτά εγκλήματα πολέμου που επέφεραν στο Artsakh το Αζερμπαϊτζάν και η Τουρκία».

Το συγκρότημα με καταγωγή από την Αρμενία κυκλοφόρησε μια συνέντευξη στην οποία εξηγούν πως παρέκαμψαν τις δημιουργικές διαφορές τους για να ηχογραφήσουν τα νέα κομμάτια, αλλά και να μιλήσουν στον κόσμο για τις κτηνιωδίες που λαμβάνουν χώρα στο Artsakh και περιοχές της Αρμενίας.

Το "Protect The Land" προοριζόταν αρχικά για τον καινούργιο δίσκο των Scars On Broadway του Daron Malakian, ενώ το "Genocidal Humanoidz" γράφτηκε τρία ή τέσσερα χρόνια πριν όταν οι Malakian, Dolmayan και Odadjian μαζεύτηκαν σε ένα τζαμάρισμα από το οποίο προέκυψαν πολλά κομμάτια, μέχρι να τα εγκαταλείψουν όταν ο Tankian δεν μπορούσε να δεσμευτεί για έναν δίσκο.

Δείτε τη συνέντευξη εδώ, ενώ στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την κριτική του Rocking για τις δύο νέες συνθέσεις των System Of A Down.

  • SHARE
  • TWEET