Πρεμιέρα επί σκηνής για τα δύο καινούρια κομμάτια των System Of A Down

Στην πρώτη της συναυλία από το 2019 η εμβληματική μπάντα παρουσίασε ζωντανά σχεδόν ολόκληρο το "Toxicity"

18/10/2021 @ 12:25

Οι System Of A Down επέστρεψαν στη σκηνή για πρώτη φορά από τον Ιούλιο του 2019, προσφέροντας ένα σετ 30 κομματιών το οποίο έκρυβε εκπλήξεις στους οπαδούς τους.

Συγκεκριμένα, η εμφάνιση του συγκροτήματος στο Las Vegas βασίστηκε έντονα στο κλασικό "Toxicity", εορτάζοντας κατά αυτό τον τρόπο τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την κυκλοφορία του.

Η εμβληματική μπάντα απέδωσε επί σκηνής 11 εκ των 14 συνθέσεων του κορυφαίου δίσκου, εξαιρώντας μόνο τα "Jet Pilot", "Forest" και "Shimy". 

Παράλληλα, παρουσίασαν ζωντανά σπάνιες συνθέσεις όπως τα "Soldier Slide", "Chick 'N' Stu" και "Holy Mountains", ενώ η εν λόγω εμφάνιση αποτέλεσε και την συναυλιακή πρεμιέρα των δύο καινούριων συνθέσεων του συγκροτήματος, δηλαδή των "Genocidal Humanoidz" και "Protect The Land".

Υπενθυμίζεται πως τα δύο τραγούδια, που αποκαλύφθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο, και των οποίων τις ζωντανές εκτελέσεις μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ και εδώ, είναι τα πρώτα δείγματα νεάς μουσικής για τους System Of A Down από το 2005.

Προλογίζοντας το "Protect The Land", αξίζει να σημειωθεί πως ο Serj Tankian αναφέρθηκε στην εισβολή στρατιωτικών δυνάμεων από τη Συρία, την Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν στο Nagorno-Karabakh πριν από ένα χρόνο, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο για την ανταπόκριση στον έρανο που συνόδευσε την καμπάνια του συγκροτήματος, μέρος της οποίας ήταν και η δημοσιοποίηση των singles, να ευαισθητοποιήσει αναφορικά με τα θλιβερά τεκταινόμενα στη συγκεκριμένη περιοχή της Αρμενίας.

  • SHARE
  • TWEET