Taylor Hawkins: «Είναι αστείο το ότι ο τελευταίος μας δίσκος θεωρείται 70s»

O ντράμερ των Foo Fighters σχολιάζει την παραγωγή του "Concrete And Gold"

01/12/2017 @ 20:22

Ο ντράμερ των Foo Fighters, Taylor Hawkins, σχολίασε σε συνέντευξή του την παραγωγή του τελευταίου δίσκου της μπάντας, "Concrete And Gold".

«Είναι αστείο το γεγονός ότι πολλοί θεωρούν πως αυτός ο δίσκος έχει 70s επιρροές. Είναι ο πρώτος δίσκος, μετά από καιρό, στον οποίο χρησιμοποιήσαμε υπολογιστή».

«Οι δύο προηγούμενοι δίσκοι ήταν σε στυλ 70s· αυτή τη φορά αξιοποιήσαμε περισσότερο τα κόλπα που παρέχει το Logic και τα υπόλοιπα προγράμματα ηχογράφησης».

Ο Hawkins μίλησε επίσης για την πληθώρα drum kit που χρησιμοποίησε για την ηχογράφηση του άλμπουμ.

«Όντως χρησιμοποίησα πολλά περίεργα drums σε αυτό το δίσκο. Νοικιάσαμε ένα τεράστιο χώρο σε ένα στούντιο ηχογράφησης και έβαλα έξι διαφορετικά drumset. Τα χρησιμοποίησα όλα για τον διαφορετικό ήχο τους. Τα διαθέσαμε και σε μία φωτογράφηση, όπου τα στήσαμε όλα μαζί. Όταν βέβαια είπε για πλάκα ο Dave Grohl ότι θα πρέπει να τα έχω όλα στις συναυλίες μου, γέλασα και του είπα ότι μόνο ο Terry Bozzio θα μπορούσε να παίξει σε αυτό το τεράστιο σετ!».

Στη συναυλία των Foo Fighters, πάντως, το περασμένο καλοκαίρι, στο Ηρώδειο, ο Taylor Hawkins αρκέστηκε σε ένα μόνο drumset.

  • SHARE
  • TWEET