Με Journey το πρώτο trailer της τέταρτης σεζόν του "Stranger Things"

Η σειρά επιστρέφει έπειτα από τρία χρόνια απουσίας και το ολοκαίνουριο δείγμα είναι εντυπωσιακό

13/04/2022 @ 09:53

Το πρώτο trailer της νέας σεζόν του "Stranger Things" είναι γεγονός!

Η δημοφιλής σειρά επιστρέφει στις 27 Μαΐου μέσω της πλατφόρμας του Netflix με τον τέταρτο κύκλο της και πλέον είναι και επίσημα διαθέσιμο το πρώτο δείγμα μέσα από αυτή.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρίλεπτο trailer, στο οποίο την μουσική υπόκρουση αναλαμβάνει το "Separate Ways (Worlds Apart)" των Journey, στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Η κλασική σύνθεση του ιστορικού συγκροτήματος αποδεικνύεται ιδιαίτερα ταιριαστή, δεδομένου πως η επιστροφή της σειράς, βρίσκει την παρέα των εφήβων πρωταγωνιστών να έχει διασπαστεί, ενώ καλείται να αντιμετωπίσει τις νέες δυσκολίες που την περιμένουν.

Επιπρόσθετα, αξίζει να σημειωθεί πως ένα απόσπασμα του trailer βρίσκει έναν, άγνωστο μέχρι στιγμής χαρακτήρα, να παρέχει ένα εντυπωσιακό κιθαριστικό σόλο διαμέσου μιας χαοτικής σκηνής δράσης, με το υπερφυσικό στοιχείο διατηρείται ιδιαίτερα έντονο.

Όσον αφορά τη σειρά, σε σχετικά νέα, οι δημιουργοί της Matt και Ross Duffer πρόσφατα ανακοίνωσαν πως θα ολοκληρωθεί σε πέντε κύκλους, με τον τέταρτο, εξαιτίας της εκτεταμένης δυναμικής και κομβικότητάς του, να αναμένεται να αποκαλυφθεί σε δύο μέρη, με το δεύτερο να κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουλίου.

Δείτε επίσης:

[7+1]: Μουσικές στη μικρή οθόνη για το πρώτο μισό του 2019

«A Beginner's Guide»: AOR

  • SHARE
  • TWEET