O Steven Adler μιλά για την σεξουαλική κακοποίησή του σε εφηβική ηλικία

«Είμαστε στο West Hollywood, όπου πάντα υπάρχουν τύποι έτοιμοι να στην πέσουν…»

03/04/2017 @ 11:55

Ο Steven Adler μίλησε για τη σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί σε νεανική ηλικία.

«Είμαστε στο West Hollywood, όπου πάντα υπάρχουν τύποι έτοιμοι να στην "πέσουν". Δεκαετία του ‘70. Σύχναζα στο Rainbow και στο Starwood και ένα βράδυ ένας από τους μεγαλύτερους πιτσιρικάδες με τους οποίους έκανα παρέα μου έριξε κάποιο ναρκωτικό. Όλο αυτό κατέληξε με δυο παιδιά της παρέας να με κακοποιούν σεξουαλικά. Ήμουν δεκατρία και δε μπορούσα να μιλήσω γι’ αυτό, αλλά ήταν κάτι που με στιγμάτισε».

Και καταλήγοντας:

«Όταν έγραψα γι’ αυτό στο βιβλίο μου, δε μπορείτε να πιστέψετε πόσοι άνθρωποι με προσέγγισαν λέγοντάς μου πως τους βοήθησα να ανοιχτούν και να φέρουν στην επιφάνεια μια αντίστοιχη τραγική εμπειρία»

Να θυμίσουμε πως το 2012, σε συνέντευξή του ο Axl Rose μίλησε, επίσης, για σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί σε μικρή ηλικία.

«Η μητέρα μου παντρεύτηκε τον βιολογικό μου πατέρα όταν ήταν στο λύκειο. Το πρόσωπο της μητέρας μου "γκριζάρει" όταν φέρνει στο μυαλό αναμνήσεις του. Αυτό που ανακάλυψα κατά τη διάρκεια της ψυχοθεραπείας είναι πως κάποια στιγμή με απήγαγε καθώς δεν υπήρχε κάποιος να με προσέχει. Θυμάμαι μια βελόνα και έναν πυροβολισμό…», δήλωνε μεταξύ άλλων ο frontman των Guns ‘N Roses.

  • SHARE
  • TWEET