Axl Rose, Myles Kennedy, Matt Heafy, Tom Keifer κ.ά. τιμούν τη μνήμη του Ron Anderson

O θρυλικός καθηγητής φωνητικής έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες

22/12/2021 @ 15:07

Στις 19 Δεκεμβρίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο θρυλικός καθηγητής φωνητικής Ron Anderson.

Ο Anderson είχε στην μακροχρόνια πορεία του ως vocal coach μαθητές μερικούς από τους σημαντικότερους τραγουδιστές από όλα τα είδη μουσικής, έχοντας διατελέσει καθηγητής καλλιτεχνών όπως οι Alicia Keys, Mary J. Blige και Gwen Stefani, πέραν θρύλων του rock όπως οι Axl Rose και Ozzy Osbourne, καθώς και με πληθώρα ηθοποιών.

Με τα αίτια του θανάτου του Anderson να μην έχουν καταστεί γνωστά, πληθώρα μουσικών τίμησε τη μνήμη του καθηγητή, μεταξύ των οποίων και οι Rose, Myles Kennedy, Matt Heafy, Tom Keifer, M. Shadows, με τα μηνύματα των οποίων να αναδεικνύουν τον καθοριστικό ρόλο που διαδραμάτισε ο Anderson στην σταδιοδρομία των καλλιτεχνών.

Ανίζει να σημειωθεί πως ο Rose ευχαρίστησε τον Anderson για την επί 35 χρόνια συνεργασία τους, καθώς και για το γεγονός πως ήταν πάντα παρών όποτε ο τραγουδιστής των Guns 'N Roses τον είχε ανάγκη.

Ο Heafy με τη σειρά του, θυμήθηκε μια ιστορία από το 2014, όταν κατέστρεψε τις φωνητικές του χορδές και ακύρωσε την τότε περιοδεία των Trivium. Έπειτα από παρέμβαση και πρόταση του M. Shadows, ήρθε σε επαφή με τον Anderson, ο οποίος, όπως δήλωσε ο frontman, του έσωσε τη ζωή.

  • SHARE
  • TWEET