Ο μουσικός κόσμος για τον Taylor Hawkins

Πληθώρα καλλιτεχνών τίμησε τη μνήμη του σπουδαίου καλλιτέχνη

28/03/2022 @ 13:12

Η είδηση του πρόωρου θανάτου του, ντράμερ των Foo Fighters, Taylor Hawkins, λίγες ώρες πριν την εμφάνιση της μπάντας στη Bogotá της Κολομβίας, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Πληθώρα καλλιτεχνών, από όλο το φάσμα της rock μουσικής, με αναρτήσεις τους αλλά και επί σκηνής αφιερώσεις κομματιών, τίμησαν τη μνήμη ενός μουσικού που όπως αποδεικνύεται από τις ιστορίες και τα μηνύματα όσων των ήξεραν, επρόκειτο για μια σπουδαία προσωπικότητα πέρα από ντράμερ και τραγουδιστής.

Μεταξύ των μουσικών που τίμησαν των Hawkins, ήταν και οι Rush, Lars Ulrich, Tom Morello, Stevie Nicks (που του αφιέρωσε και ένα ποίημα), Ozzy Osbourne, Travis Barker, Kiss, Ringo Starr, Mike Portnoy, Mick Jagger, Liam Gallagher, Axl Rose, The Who, και δεκάδες άλλοι, μεταξύ των οποίων και η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Jill Biden.

Μάλιστα, ο Gallagher αφιέρωσε επί σκηνής στον Hawkins το κλασικό κομμάτι των Oasis, "Live Forever", ενώ ανάλογα έπραξαν και οι Mammoth WVH με το "My Hero", ο sir Elton John με το "Don't Let The Sun Go Down On Me", οι Slash και Myles Kennedy ("Starlight"), όπως και η Miley Cyrus με το "Angels Like You".

Επιπρόσθετα, μπορείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο να παρακολουθήσετε μια επαγγελματική λήψη από το κλείσιμο του set της τελευταίας συναυλίας των Foo Fighters με το κλασικό "Everlong", λίγες ημέρες πριν το τραγικό συμβάν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rush (@rush)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lars Ulrich (@larsulrich)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by travisbarker (@travisbarker)

  • SHARE
  • TWEET