Νέες ημερομηνίες για την ευρωπαϊκή περιοδεία των Guns N' Roses

Δείτε ποιες εμφανίσεις δεν μπόρεσαν να επαναπρογραμματιστούν και ακυρώνονται

06/08/2020 @ 12:19

Οι Guns N' Roses ανακοίνωσαν τις νέες ημερομηνίες για την ευρωπαϊκή τους περιοδεία.

Το συγκρότημα αρχικά είχε προγραμματιστεί να περιοδεύσει στην Ευρώπη νωρίτερα φέτος, αλλά αναγκάστηκε να αναβάλει τις εμφανίσεις λόγω της πανδημίας της CoVid-19.

Τώρα, οι Guns N' Roses αποκαλύπτουν νέες ημερομηνίες για το εγχείρημα, κάνοντας την αρχή με τη Λισαβόνα της Πορτογαλίας στις 2 Ιουνίου 2021 και ολοκληρώνοντας το ταξίδι στις 30 Ιουνίου 2021 στο Μόναχο.

Το συγκρότημα δήλωσε:

«Έι Gunners, ξεκινώντας από το σημείο που σταματήσαμε την περασμένη εβδομάδα, οι περισσότερες από τις ημερομηνίες της ευρωπαϊκής μας περιοδείας για το 2020 επαναπρογραμματίζονται τον Ιούνιο του 2021. Οι ημερομηνίες ξεκινούν στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας στις 2 Ιουνίου 2021.

Δυστυχώς, λόγω ζητημάτων δρομολόγησης και διαθεσιμότητας συναυλιακών χώρων που ανέκυψαν κατά τη διαδικασία αναβολής, ορισμένες εμφανίσεις δεν μπόρεσαν να επαναπρογραμματιστούν και ακυρώθηκαν.

Είμαστε για πάντα ευγνώμονες για την κατανόησή σας και τη συνεχή υποστήριξή σας σε αυτούς τους πρωτοφανείς καιρούς. Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στη σκηνή.

Guns N' Roses | Ευρωπαϊκή Περιοδεία 2021:

02/06  - Passeio Maritimo de Alges, Λισσαβώνα
05/06   - Estadio Benito Villamarín, Σεβίλλη
12/06   - Nygatan 27, Solvesborg
18/06   - Tottenham Hotspur Stadium, Λονδίνο
19/06   - Tottenham Hotspur Stadium, Λονδίνο
22/06   - Marlay Park, Δουβλίνο
24/06   - Green, Γλασκώβη
30/06   - Olympiastadion, Μόναχο

Η περιοδεία "Not In This Lifetime" των Guns N 'Roses, η οποία ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια, έγινε πρόσφατα η τρίτη σε κατάταξη περιοδεία με τα υψηλότερα κέρδη στην ιστορία του Billboard Boxscore. Τον Απρίλιο του 2016, τα μέλη του κλασσικού lineup Slash, Duff McKagan και ο τραγουδιστής Axl Rose με την υποστήριξη του κιθαρίστα Richard Fortus, του ντράμερ Frank Ferrer και των Dizzy Reed και Melissa Reese στα πλήκτρα, ξεκίνησαν την υπερ-επιτυχημένη αυτή περιοδεία.

Το συγκρότημα φέρεται τώρα να εργάζεται σε ένα νέο στούντιο άλμπουμ - το πρώτο ως Guns N 'Roses μετά το "Chinese Democracy" του 2008 και το πρώτο με τους Rose, Slash και McKagan μαζί από το 1993.

  • SHARE
  • TWEET