Smashing Pumpkins: Ετοιμάζουν διάδοχο των "Mellon Collie And The Infinite Sadness" και "Machina/The Machines Of God"

Η μπάντα αποσκοπεί και σε πραγματοποίηση επετειακής περιοδείας

23/10/2020 @ 12:02

Οι Smashing Pumpkins ανακοίνωσαν πως εργάζονται πάνω σε ένα δίσκο-διάδοχο των "Mellon Collie And The Infinite Sadness" και "Machina/The Machines Of God".

Συγκεκριμένα, ο Billy Corgan με video του στο Youtube, εξήγησε την κίνηση αυτή της μπάντας, διευκρινίζοντας πως το, ακόμη ανώνυμο, sequel άλμπουμ που ετοιμάζουν, δεν αφορά μόνο το "Mellon Collie And The Infinite Sadness" όπως ήταν η επικρατούσα φήμη, αλλά και το "Machina/The Machines Of God".

Ο Corgan ανέφερε πως το άλμπουμ θα περιλαμβάνει 33 κομμάτια και ουσιαστικά θα ολοκληρώνει μια τριλογία.

«Θα είναι στο ύφος μιας rock όπερας. Θεωρούμε πως κατά πολλούς τρόπους ολοκληρώνει τον κύκλο όλων όσων ξεκινήσαμε και δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε εγκαίρως. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό.

Όπως και με τους προηγούμενους δίσκους, το concept θα βασίζεται σε ένα και μοναδικό χαρακτήρα και οι οπαδοί θα μάθουν σύντομα ποιός θα είναι αυτός».

Ο frontman της μπάντας, ανακοίνωσε επίσης πως οι Smashing Pumpkins σκοπεύουν να γιορτάσουν την επέτειο 25 χρόνων από την κυκλοφορία του "Mellon Collie And The Infinite Sadness" με μια περιοδεία, μόλις υποχωρήσει η πανδημία και το επιτρέψουν οι συνθήκες.

«Θα είναι συναυλίες σε αρένες, που θα αποτυπώνουν το αφήγημα της ιστορίας του δίσκου, μαζί με σπάνια κομμάτια, ώστε να μην είναι απλώς ένας εορτασμός ή μια επί σκηνής απόδοσή του.

Ελπίζουμε να καταφέρουμε να φέρουμε επί σκηνής και τους τρείς δίσκους σε ξεχωριστές περιστάσεις. Θα έχουμε και ειδικούς προσκεκλημένους».

Επιπρόσθετα, σήμερα ο Corgan και ο Jimmy Chamberlin αναμένονται να συμμετάσχουν θα συμμετέχουν σε ένα live stream όπου θα απαντούν σε ερωτήσεις οπαδών σχετικά με την περίοδο του "Mellon Collie And The Infinite Sadness". Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ για να το παρακολουθήσετε.

Υπενθυμίζουμε πως οι Smahing Pumpkins θα κυκλοφορήσουν τον νέο τους δίσκο, "Cyr", στις 27 Νοεμβρίου, έχοντας κυκλοφορήσει ως πιο πρόσφατα singles τα "Birch Grove" και  "Anno Satana".

  • SHARE
  • TWEET