«O νέος δίσκος των Slipknot θα περιέχει το πιο βαρύ blues κομμάτι του κόσμου»

Ο ντράμερ της μπάντας, Jay Weinberg σχολίασε τις διεργασίες για τον διάδοχο του "We Are Not Your Kind"

29/03/2022 @ 15:14

Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό στις Η.Π.Α., ο Jay Weinberg, ντράμερ των Slipknot, σχολίασε τις διεργασίες γύρω από την προετοιμασία του διαδόχου του προ τριετίας "We Are Not Your Kind".

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του Sid Wilson πως το άλμπουμ θα περιέχει ηχητικά samples από δορυφόρους διάφορων πλανητών, τη σκυτάλη παρέλαβε ο Weinberg, ο οποίος εμβάθυνε στον πειραματικό χαρακτήρα της επερχόμενης κυκλοφορίας:

«Θεωρώ πως αυξήσαμε κατακόρυφα τον πειραματισμό στο νέο δίσκο. Υπάρχουν κάποια νέα στοιχεία που θα ενθουσιάσουν, πολύ ενδιαφέροντα, στοιχεία που δεν θα περίμενα πως θα μπορούσαμε να τα επιτύχουμε.

Φυσικά, υπάρχει έντονο το παραδοσιακό και αναγνωρίσιμο ηχόχρωμα των Slipknot. Δεν θα μπορούσαμε να απομακρυνθούμε πολύ από αυτό. Υπάρχουν πράγματα που είναι ακρογωνιαίοι λίθοι του τι είμαστε και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος για αυτά.

Νομίζω πως το "The Chapeltown Rag" είναι ένα καλό παράδειγμα για αυτό. Με ενθουσιάζει όμως εξίσου το ότι πειραματιζόμαστε αυθόρμητα, δίχως να μας προβληματίζει. Είναι αυτό που θέλουμε να κάνουμε και ο κόσμος μπορεί να το αποδεχθεί ή να αδιαφορήσει.

Έχουμε ένα κομμάτι που ηχεί ως το πιο βαρύ blues στον πλανήτη, πράγματα πολύ ενδιαφέροντα. Αφού δουλέψουμε πάνω στις ενορχηστρώσεις βλέπουμε τι φέρνει στο τραπέζι ο Corey φωνητικά και πως τα απογειώνει. Όσα διαμορφώνονται μας γεμίζουν ενθουσιασμό».

Υπενθυμίζεται πως οι Slipknot θα εμφανιστούν στο επερχόμενο Release Athens 2022 μαζί με τους Sepultura.

  • SHARE
  • TWEET