Έτοιμο το νέο άλμπουμ των Red Fang

Δείτε το video-clip του ομώνυμου κομματιού από το "Arrows"

06/04/2021 @ 10:47

Η αμερικανική metal μπάντα Red Fang ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της δίσκου με τίτλο "Arrows". Ο διάδοχος του "Only Ghosts" έχει ημερομηνία κυκλοφορίας τις 4 Ιουνίου μέσω της Relapse Records.

«Ήταν τόσο ικανοποιητικό το να καταγράψουμε αυτά τα κομμάτια με τον Funk (παραγωγός/συνεργάτης της μπάντας)! Νιώθαμε πολύ άνετα με το χαλαρό πρόγραμμα. Δεν κάναμε το κάθε τραγούδι χωριστά, αλλά προσθέταμε κιθάρες, φωνητικά ή διάφορα περίεργα πράγματα όταν μας ερχόταν μια ιδέα. Χρησιμοποιήσαμε μέχρι και hurdy gurdy! Είχε πλάκα» είπε ο κιθαρίστας και τραγουδιστής Bryan Giles για το νέο άλμπουμ.

«Wow! Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που επιτέλους κυκλοφορούμε αυτόν τον δίσκο στον κόσμο! Ολοκληρώσαμε το άλμπουμ πίσω τον Δεκέμβριο του 2019 και μετα... κάτι συνέβη το οποίο δεν αξίζει να συζητηθεί... Η δημιουργία του δίσκου ήταν πολύ χαλαρή και εύκολη. Νιώθαμε σαν να κάνουμε ό,τι θέλαμε, και μην σκεφτόμαστε υπερβολικά. Αυτή η αίσθηση μου θύμισε αρκετά το πως ήταν με το "Murder The Mountains". Το αποτέλεσμα δεν μοιάζει καθόλου, αλλά έχει την ίδια αίσθηση» πρόσθεσε ο μπασίστας Aaron Beam.

Εδώ μπορείτε να δείτε το video-clip του ομώνυμου, πρώτου δείγματος από το "Arrows". 

Παρακάτω θα βρείτε το εξώφυλλο και το tracklist του δίσκου.

red-fang-arrows-album-cover

01. Take It Back
02. Unreal Estate
03. Arrows
04. My Disaster
05. Two High
06. Anodyne
07. Interop-Mod
08. Fonzi Scheme
09. Days Collide
10. Rabbits In Hive
11. Why
12. Dr. Owl
13. Funeral Coach

  • SHARE
  • TWEET