Εκτός Iced Earth οι Stu Block και Luke Appleton

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των δύο μουσικών

15/02/2021 @ 19:42

Με ξεχωριστές ανακοινώσεις, δύο μέλη των Iced Earth γνωστοποίησαν σήμερα την αποχώρησή τους από το συγκρότημα.

Πρόκειται για τον τραγουδιστή Stu Block και τον μπασίστα Luke Appleton.

Οι αποχωρήσεις αυτές αποτελούν συνέχεια των καταιγιστικών εξελίξεων στις τάξεις των Αμερικανών power/thrash metallers μετά την εμπλοκή του συλληφθέντος πλέον αρχηγού τους Jon Schaffer στα επεισόδια που έλαβαν χώρα μέσα στο Καπιτώλιο των Ηνωμένων Πολιτειών.


Γεια σε όλους.

Λοιπόν, υπάρχουν στιγμές και γεγονότα που πρέπει να κατανοήσεις και να αξιολογήσεις ξανά την ζωή σου, την δουλειά σου και την πορεία σου στο μέλλον. Τούτου λεχθέντος, έχω ενημερώσει τον Jon και την τρέχον management του ότι πρέπει να ανακοινώσω αμέσως την παραίτησή μου από τους Iced Earth.

Πριν λάβω οποιαδήποτε προσωπική απόφαση χρειαζόμουν τις τελευταίες εβδομάδες για να επεξεργαστώ την κατάσταση, καθώς και να σεβαστώ άλλα άτομα στο στρατόπεδο μας που επεξεργάζονται την κατάσταση. Σας ευχαριστώ πολύ που το σέβεστε. Είναι η καλύτερη απόφαση από πολλές απόψεις για την προσωπική/επαγγελματική μου ανάπτυξη στο μέλλον. Ώρα να προχωρήσουμε, να θεραπεύσουμε και να ευημερήσουμε.

Πολλή αγάπη και σεβασμός σε όλους σας. Μην ανησυχείτε! Μείνετε συντονισμένοι για μερικά συναρπαστικά πράγματα που έρχονται! Ώρα να ξεκινήσουμε ένα νέο κεφάλαιο. Να είστε καλοί μεταξύ σας. 

Stu Block


Σε απάντηση προσφάτων γεγονότων και περιστάσεων, έχω ειδοποιήσει το management των Iced Earth και τον Jon ότι παραιτούμαι άμεσα από μπασίστας των Iced Earth.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μου έστειλαν την υποστήριξη και την αγάπη τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ευχαριστώ!!!

Luke


Πιο αναλυτικός και συνασθηματικός ο Block, λιτός και περιεκτικός ο Appleton, αυτό που έχει σημασία είναι ότι μετά από μία σχεδόν δεκαετία αποχωρούν από τους Iced Earth, το μέλλον των οποίων διαφαίνεται πιο αβέβαιο από ποτέ.

Αβέβαιο είναι και το μέλλον των Demons & Wizards, καθώς πριν από δύο περίπου εβδομάδες, ο frontman των Blind Guardian, Hansi Kursch ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το project των τριών studio άλμπουμ με τον Schaffer.

  • SHARE
  • TWEET