Papa Roach: Νέα εκδοχή του "Last Resort" σε συνεργασία με σταρ του TikTok

Η μπάντα γιορτάζει την επέτειο 20 χρόνων από την κυκλοφορία του διάσημου hit

28/01/2021 @ 11:12

Οι Papa Roach, σε συνεργασία με τον διάσημο χρήστη του TikTok, Jeris Johnson, κυκλοφόρησαν μια νέα εκδοχή του κλασικού τους τραγουδιού "Last Resort".

Το νέο remix, το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ, κυκλοφορεί στα πλαίσια της επετείου των 20 χρόνων του τραγουδιού.

Η μπάντα μαζι με τον Jeris Johnson είχαν αποκαλύψει την άφιξη της συνεργασίας από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν και είχαν αναρτήσει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλάνα από το στούντιο, όπου και βρίσκονταν.

Ο Jacoby Shaddix, σχολιάζοντας την συνεργασία, ανέφερε:

«Ήταν υπέροχο να μάθω πως ο Jeris συνδέθηκε με το τραγούδι με τον ίδιο τρόπο που συνέβη σε τόσο πολύ κόσμο. Η συζήτηση αναφορικά με το τραγούδι και την επιρροή του εδώ και 20 χρόνια δεν τελείωνε ποτέ, οπότε αποφασίσαμε να το ανανεώσουμε (σ.σ. "reload") για να μπορεί η νέα γενιά να συνεχίσει να μιλάει για αυτό».

Σε συνέντευξη του το περασμένο έτος, ο Shaddix είχε δηλώσει πως η μπάντα είχε επανηχογραφήσει το "Last Resort" με τρείς διαφορετικούς τραγουδιστές, χωρίς όμως να αποκαλύπτει αν οι συνεργασίες θα περιέχονταν όλες σε μια και μόνο εκδοχή.

Υπενθυμίζουμε πως ο Shaddix μαζί με τον Tommy Lee και μέλη των Five Finger Death Punch θα εμφανιστεί στην επερχόμενη ταινία τρόμου "The Retaliators".

O πιο πρόσφατος δίσκος των Papa Roach, "Who Do You Trust?" κυκλοφόρησε το 2019.

Δείτε επίσης:

Papa Roach: «Η μουσική είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη μόδα»

Papa Roach, Hollywood Undead, Ice Nine Kills @ Piraeus 117 Academy, 29/02/20

Papa Roach, Hollywood Undead, Ice Nine Kills @ Principal, 28/02/20

  • SHARE
  • TWEET