Οι νέες κυκλοφορίες της 8ης Απριλίου 2022

Ανερχόμενοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες στο επίκεντρο μιας ακόμη πολυσυλλεκτικής Παρασκευής

08/04/2022 @ 12:28

Jack White - "Fear Of The Dawn"
Τέταρτος προσωπικός δίσκος για τον Jack White, τέσσερα χρόνια μετά το "Boarding House Reach", με τον πέμπτο ονόματι "Entering Heaven Alive" να έπεται στις 22 Ιουλίου.

Calexico - "El Mirador"
Το αγαπημένο στο ελληνικό κοινό σχήμα από την Αριζόνα επιστρέφει με κανονικό δίσκο τέσσερα χρόνια μετά το εξαιρετικό "The Thread That Keeps Us". Βασικό single και video το εναρκτήριο και ομότιτλο "El Mirador".

Father John Misty - "Chloe and the Next 20th Century"
Πέμπτος δίσκος για τον αισίως 41χρονο Joshua Michael Tillman, με βασικό single και video το "Funny Girl".

Papa Roach - "Ego Trip"
Οι διάσημοι Αμερικανοί alt/nu metallers συνδύασαν την ανακοίνωση του ενδέκατου δίσκου τους με την διάθεση του κομματιού "Cut The Line", ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερα ακόμη singles.

Joe Satriani - "The Elephants Of Mars"
Ένας ακόμη προσωπικός δίσκος για τον κορυφαίο βιρτουόζο κιθαρίστα, με βασικό single το "Sahara" και επόμενο το πιο μελωδικό "Faceless".

Hallas - "Isle Of Wisdom"
Οι αξιόλογοι Σουηδοί vintage progressive rock συνδύασαν την ανακοίνωση του τρίτου μεγάλου δίσκου τους και διαδόχου του "Cunundrum" με την διάθεση των "Earl's Theme" και "Stygian Depths".

Envy Of None - "Envy Of None"
Ντεμπούτο άλμπουμ για το νέο σχήμα του κιθαρίστα των Rush, Alex Lifeson, με πρώτο δείγμα το  lyric video του "Liar" και δεύτερο το "Look Inside".

Destruction - "Diabolical"
Οι ανανεωμένοι βετεράνοι thrashers και άξιοι εκπρόσωποι του γερμανικού big four, επιστρέφουν με νέο studio άλμπουμ, τρία χρόνια μετά το "Born To Perish".

Theigns & Thralls - "Theigns & Thralls"
Ο frontman των Skyclad συγκέντρωσε δεκάδες μουσικούς από το folk και celtic μέτωπο της rock και metal μουσικής σε ένα νέο project. Πρώτο δείγμα του ντεμπούτου "Theigns & Thralls" ήταν το αντιπροσωπευτικό "Drinking".

HEALTH - "Disco4: Part II"
Στην νέα συλλογή του  noise/industrial σχήματος από το Los Angeles περιλαμβάνονται συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως οι Pertubator, Poppy, The Body. Backwash, Nine Inch Nails και Lamb Of God.

Wet Leg - "Wet Leg"
Ντεμπούτο για το ανερχόμενο βρετανικό indie rock σχήμα των κυριών Rhian Teasdale και Hester Chambers, που ανακοινώθηκε με την διάθεση ενός video clip για το κομμάτι "Angelica".

Romero - "Turn It On!"
Ντεμπούτο για το επίσης ανερχόμενο power pop / alt rock σχήμα από την Αυστραλία, με το ομότιτλο "Turn It On!" να είναι εμπνευσμένο από την Debbie Harry των Blondie.

Infidus - "Endless Greed"
Ντεμπούτο άλμπουμ και για τους Νορβηγοί metallers μέσω της Crime Records, με πιο πρόσφατο δείγμα το video clip του "Locomotive".

Aerosmith - "1971: The Road Starts Hear"
Ευρεία κυκλοφορία μετά την διάθεση στα πλαίσια της Record Store Day Black Friday 2021 για την πρόβα των Αμερικανών rockers από το 1971, έναν χρόνο πριν υπογράψουν στην Columbia και δύο πριν την κυκλοφορία του ομώνυμου ντεμπούτου.

Gott - "To Hell To Zion" (EP)
Παρθενική κυκλοφορία για το νέο σχήμα από μέλη των Devil's Blood, Dodecahedron, Soulburn και Ggu:ll, με συμμετοχές από πρώην μέλη των In Solitude στην διασκευή του "The Chain" των Fleetwood Mac.

Κάθε εβδομάδα, βρίσκετε στον λογαριασμό του Rocking στο Spotify επιλογές από τις νέες κυκλοφορίες της ημέρας.

  • SHARE
  • TWEET