Ozzy: «Όσα μου προσέφερε ο Randy Rhoads είναι ανεκτίμητα»

Ο τραγουδιστής τιμά τον θρυλικό κιθαρίστα έπειτα από την ανακοίνωση εισαγωγής του στο Hall Of Fame

20/05/2021 @ 11:41

Ο Ozzy Osbourne, μιλώντας στο Rolling Stone, τίμησε τη μνήμη του Randy Rhoads, ημέρες μετά την ανακοίνωση της ένταξής του στο Rock And Roll Hall Of Fame.

Ο Rhoads, που έπαιξε στο προσωπικό σχήμα του Ozzy πριν από τέσσερις δεκαετίες, και συγκεκριμένα στους κλασικούς δίσκους "Blizzard Of Ozz" και "Diary Of A Madman", θα βραβευτεί με το Musical Excellence Award στην φετινή τελετή του θεσμού που θα διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου.

Το εν λόγω βραβείο, απονέμεται σε καλλιτέχνες των οποίων το έργο είχε σημαντική επιρροή στην εξέλιξη της μουσικής.

Σχολιάζοντας το γεγονός, ο Ozzy ανέφερε:

«Τον ήξερα για πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Αλλά αυτό που μου προσέφερε σε εκείνη την περίοδο είναι πραγματικά ανεκτίμητο ως προς το μεγαλείο του. Το να έχεις κάποιον όπως τον Rhoads να συμμετέχει σε δύο δίσκους σου, και αυτά να ηχούν έως και σήμερα όσο καλά όσο όταν είχαν ηχογραφηθεί, είναι μοναδικό. Είμαι αιώνια ευγνώμων για αυτό. Μόνο ο Θεός γνωρίζει που θα είχε φτάσει αυτός ο άνθρωπος σήμερα.

Και μόνο το γεγονός πως δεν αναπνέει σήμερα είναι ένα έγκλημα.

Πάλι καλά που αναγνωρίζεται από το Hall Of Fame. Επιτέλους κατάφερε να εισαχθεί. Στενοχωριέμαι που η μητέρα του δεν είναι εδώ να το δει, είχαν πολύ δεμένη σχέση. Ξέρω πως τα αδέρφια του θα φορτιστούν με αυτό. Αποδεικνύει πως δεν έχει ξεχαστεί. Ήταν ένας αφοσιωμένος, αληθινός και αξιαγάπητος μουσικός, ακόμη τον σκέφτομαι συνέχεια».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Tom Morello, που, όπως οι Iron Maiden, δεν εισήχθη στον θεσμό με τους Rage Against The Machine, γεγονός που επέφερε πληθώρα αντιδράσεων, τίμησε με ανάρτησή του τον εμβληματικό κιθαρίστα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Morello (@tommorello)

  • SHARE
  • TWEET