Ανανεωμένο και ανακαινισμένο το Texas Club. Rocking.gr nights τις Κυριακές!

07/09/2006 @ 01:36
Το γνωστότερο Heavy Metal Club στην Αθήνα επανέρχεται ανανεωμένο και πλήρως ανακαινισμένο και υπόσχεται αξέχαστες βραδιές με δυνατή μουσική. Διαθέτοντας πλέον δύο ξεχωριστά επίπεδα, το Main Hall και το Upper Hall, καθένα από τα οποία θα παίζει αποκλειστικά τη δική του μουσική, το Texas Club προσφέρει τη δυνατότητα διπλής επιλογής στον ίδιο χώρο!

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου το περιοδικό Rock Hard ξεκινάει τη σεζόν με μία Rock Hard Metal βραδιά όπου θα υπάρχει promotional υλικό από τη νέα δουλειά των Iron Maiden, θα κληρωθούν ολοκαίνουργια Iron Maiden t-Shirts AMOLAD, promo singles του "Reincarnation Of..." κ.α. Πολλά cd / συλλογές με νέα τραγούδια από συγκροτήματα όπως οι Motorhead, Saxon, Sepultura, αφίσσες κλπ.
Στο main hall D.Js θα είναι οι Σάκης Φράγκος και Δημήτρης Σειρηνάκης, που θα επιμελούνται πλεον και κάθε Παρασκευή τη μουσική του Texas Club.

Αυτή θα είναι η πρώτη μέρα ενός διήμερου Opening που θα συνεχιστεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου με πολύ heavy metal!

Από τις 10 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή, τη μουσική στο Texas Club αναλαμβάνει το Rocking.gr! Οι συντάκτες του Rocking (συνήθως δύο κάθε φορά) θα φροντίσουν να γεμίζουν τις Κυριακές σας με όλες τις νέες κυκλοφορίες και τα παλιά αγαπημένα, με αφιερώματα που θα γίνονται κατά καιρούς και πιθανόν σε καθορισμένη συχνότητα, parties σαν τα δύο πολύ επιτυχημένα που έλαβαν χώρα στο Texas Club στο παρελθόν και special nights (το πρώτο εκ των οποίων θα σας ανακοινώσουμε εντός ολίγων ημερών) συγκεκριμένου ή μη concept.

Μείνετε συντονισμένοι για το πλήρες πρόγραμμα και όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες των Rocking nights στο Texas.
  • SHARE
  • TWEET