Sharon Osbourne: «O Ozzy ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τον επόμενο δίσκο του»

Η σύζυγος και μάνατζερ του εμβληματικού frontman μίλησε και για την κατάσταση της υγείας του

20/07/2020 @ 10:37

Η Sharon Osbourne, σύζυγος και μάνατζερ του εμβληματικού τραγουδιστή, μίλησε για την βελτίωση της υγείας του Ozzy, καλεσμένη στο podcast "Wild Ride!" του Steve-O.

Συγκεκριμένα, η Sharon ανέφερε:

«Τα πάει καλά. Πάρα πολύ καλά για την ακρίβεια. Είχε ένα τρομακτικό τραυματισμό. Σε κάποια στιγμή, πιστεύαμε πως δεν θα μπορούσε να περπατήσει ξανά, αλλά περπατάει και τα πάει εξαιρετικά. Έχει λάβει πολύ δυνατή φαρμακευτική βοήθεια, αλλά τα καταφέρνει. Δυναμώνει μέρα με την μέρα.

Είχε ένα τραυματισμό στην σπονδυλική στήλη, κάτι που ουσιαστικά ενεργοποίησε το Parkinson, που πάντα είχε την προδιάθεση, αλλά δεν είχε εκδηλωθεί. Είχε απλά το γονίδιο και αυτό το ατύχημα το ενεργοποίησε.

Είναι στενάχωρο, εκεί που είσαι ενεργός να καθηλώνεσαι έτσι. Να βλέπεις την υγεία σου να χειροτερεύει χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι κάτι, που όσα χρήματα και να έχεις, δεν μπορείς να διορθώσεις».

Στο ίδιο podcast, η Sharon, μίλησε και για τις εξελίξεις γύρω από τον διάδοχο του "Ordinary Man":

«Αυτός ο δίσκος ήταν υπέροχος. Ο Ozzy ξεκίνησε να δουλεύει στον δεύτερο δίσκο με τον Andrew Watt (παραγωγό του "Ordinary Man") αυτές τις μέρες. Και δεν πρόκειται να σταματήσει. Θέλει να το κάνει.

Ο Ozzy θεωρεί πως αυτός είναι ο τρόπος για να κλείσει την καριέρα του. Οι περιοδείες του με όσα συνέβησαν μετατέθηκαν ένα χρόνο μετά, και ήταν οι αποχαιρετιστήριες περιοδείες του. Δεν θέλει όμως να τελειώσει έτσι, θέλει να ξαναβγεί σε περιοδεία. Ακόμη και αν είναι μια μόνο συναυλία, θα το κάνει».

  • SHARE
  • TWEET