Οι νέες κυκλοφορίες της 8ης Οκτωβρίου 2021

Ελεγχόμενη κινητικότητα με έντονο ελληνικό άρωμα

08/10/2021 @ 10:25

Trivium - "In The Court Of The Dragon"
Ενάμισι μόλις χρόνο μετά το εξαιρετικό "What The Dead Men Say", οι Αμερικανοί metallers επιστρέφουν στην πλήρη δισκογραφία, με πρώτο single το ομότιτλο του άλμπουμ και δεύτερο το "Feast Of Fire".

Gus G. - "Quantum Leap"
Τέταρτος συνολικά και πρώτος ορχηστρικός προσωπικός δίσκος για τον κορυφαίο Έλληνα κιθαρίστα, με video clip για τα κομμάτια "Exosphere", "Fierce", "Enigma Of Life" και "Force Majeure" με την συμμετοχή του σπουδαίου βιρτουόζου Vinnie Moore.

Thrice - "Horizons/East"
Μετά την κυκλοφορία του σε ψηφιακή μορφή, βγαίνει στην αγορά και σε φυσικό φορμάτ μέσω της Epitaph Records το ενδέκατο άλμπουμ των Καλιφορνέζων alternative rockers.

John Coltrane - "A Love Supreme: Live At Seattle"
Ηχογραφημένο στις 2 Οκτωβρίου του 1965 στο The Penthouse του Seattle, αποτελεί τη δεύτερη επίσημη ζωντανή απόδοση του εμβληματικού "A Love Supreme" έπειτα από μια ηχογράφηση σε Γαλλικό Φεστιβάλ τον Ιούλιο του 1965 που περιλήφθηκε σε επανέκδοση το 2002. 

TWIABP - "Illusory Walls"
Τέταρτο ολοκληρωμένο άλμπουμ για τους indie rockers The World Is a Beautiful Place & I Am No Longer Afraid to Die από το Connecticut των Ηνωμένων Πολιτειών.

Jeff Scott Soto - "The Duets Collection, Vol. 1"
Ο σπουδαίος ερμηνευτής με την τεράστια δισκογραφία, επανηχογραφεί μερικά από τα αγαπημένα του τραγούδια σε ντουέτα με αγαπημένους του φίλους.

Manimal - "Armageddon"
Τέταρτο ολοκληρωμένο άλμπουμ για τους Σουηδούς heavy/power metallers, που ολοκληρώνει τον κύκλο των τεσσάρων singles "The Inevitable End", "Forged In Metal", Armageddon" και "Burn In Hell".

Havukruunu - "Kuu Erkylän Yllä" (EP)
Δεκατέσσερις μήνες μετά το "Uinuos Syömein Sota" που συμπεριλήφθηκε από την συντακτική μας ομάδα στα καλύτερα άλμπουμ του 2020, οι Φινλανδοί pagan black metallers κυκλοφορούν ένα EP με επανεκτελέσεις κομματιών από τις πρώτες τους ημέρες.

The Warning - "Mayday" (EP)
Το hard n' alternative trio των αδελφών Daniela, Paulina και Alejandra Villarreal κυκλοφορεί ένα EP έξι κομματιών ως προπομπό του τρίτου ολοκληρωμένου άλμπουμ, έχοντας προηγουμένως συνεισφέρει μια εξαιρετική εκτέλεση του "Enter Sandman" στην συλλογή "The Metallica Blacklist".

Bus - "The Unknown Secretary" (Reissue)
Διατίθεται εκ νέου σε βινύλιο από την Heavy Psych Sounds το επιτυχημένο ντεμπούτο των Αθηναίων heavy rockers, παράλληλα με ένα νέο video για το τραγούδι "Don't Fear Your Demon".

Stratovarius - "Fright Νight" (Reissue)
Επανακυκλοφορεί για πρώτη φορά σε βινύλιο, χρώματος flaming, το ντεμπούτο των σπουδαίων Φινλανδών power metallers από το μακρινό 1989. Διατίθεται από την Music On Vinyl σε  σε χίλια αντίτυπα. 

Stheno - "Wardance"
Δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ για το grindcore και black metal σχήμα από τον Βόλο, που κυκλοφορεί σε βινύλιο από την γερμανική 7 Degrees Records και από την Chaos Αnd Hell Productions σε CD και κασέτα.

Small Chanter - "Chronicle Zer0"
Ντεμπούτο σε ψηφιακή μορφή για το dark n' folk side project του Γρηγόρη Ψαλτάκου, frontman των Mr. Highway Band, σε παραγωγή του Τάσου Ιωαννίδη που έφυγε πρόωρα από την ζωή στις αρχές του έτους. Συμμετέχουν οι Κώστας Νικολάου (βιολί), Δημήτρης Τσάρνος (τύμπανα, κρουστά), Θανάσης Γκιουλέας (κοντραμπάσο), Διονύσης Τσιούνης και Τάσος Ιωαννίδης (μπάσο), Γιάννης Αφένδρας (ακουστική κιθάρα), Παντελής Κυμαριανός (πιάνο και key pads), Πάνος Φωτάκος και Θύμιος Σπηλιωτόπουλος (ηλεκτρική κιθάρα).

  • SHARE
  • TWEET