Με black metal αισθητική το νέο video clip του Gus G

Ο κιθαρίστας έδωσε στη δημοσιότητα το single "Fierce"

11/06/2021 @ 12:18

Ο Gus G έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη καινούριο single.

Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος κιθαρίστας, συνεχίζοντας να παραμένει ενεργός δισκογραφικά την τρέχουσα χρονική περίοδο, έπειτα από το "Exosphere", που κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο, αποκάλυψε το κομμάτι "Fierce".

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα χιουμοριστικό video, σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Κουντουρά, και μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ, με τον Gus G να σχολιάζει σχετικά:

«Μπου! Δείτε το video για το νέο μου single, "Fierce"! Μην τρομάζετε, στην πραγματικότητα είναι μια ιστορία αγάπης Το concept αφορά έναν μοναχικό rock star που βρίσκει την αληθινή αγάπη στα μάτια της Νεκρομάντισσας - ένα κορίτσι που μέχρι πρότινος είχε αιχμάλωτο στο μπουντρούμι του. Η μουσική στο τέλος τους ενώνει και ζουν ευτυχισμένοι σχηματίζοντας μάλιστα και μια metal μπάντα! Εφιάλτης ή πραγματικότητα; Περάσαμε πολύ όμορφα γυρίζοντας το, καθώς και φορώντας πλήρες makeup».

«Μου αρέσουν συγκεκριμένες πτυχές της black metal αισθητικής και ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό», σημείωσε μεταξύ άλλων ο μουσικός.

Ο Gus G αποκάλυψε επίσης πως αναμένονται να ακολουθήσουν και άλλα singles το επόμενο χρονικό διάστημα, με το νέο του άλμπουμ να έχει ολοκληρωθεί και να προβλέπεται να κυκλοφορήσει το επερχόμενο φθινόπωρο.

  • SHARE
  • TWEET