Μουσικές χωρίς σύνορα από τα «Αντισώματα», την Παρασκευή 22 Απριλίου

Συμμετέχουν οι Θάνος Ανεστόπουλος, Φοίβος Δεληβοριάς, Panx Romana, Last Drive + Deus Ex Machina, Υπόγεια Ρεύματα και άλλοι

18/04/2016 @ 10:47

Αλληλεγγύη παντός καιρού

Για να μη γίνει η απώλεια συνήθειά μας

Συναυλία των «Αντισωμάτων» με μουσικές χωρίς σύνορα, του δρόμου, του κόσμου, για τη διατάραξη του καθημερινού φόβου.

Για να μην περάσει το ουρλιαχτό της απόγνωσης απαρατήρητο και για να μην γίνει η απώλεια συνήθεια μας. Για να βγάζουμε γλώσσα στο φόβο, στη ξενοφοβία, στο κακό, δημιουργώντας αυθόρμητες, ακαθοδήγητες εστίες ελευθερίας και επικοινωνίας στο δρόμο. Για αυτά ακριβώς γεννήθηκαν τα «Αντισώματα», με την πρωτοβουλία μιας παρέας μουσικών.

Την Παρασκευή 22 Απριλίου, καλλιτέχνες και αλληλέγγυοι ενώνουμε τις δυνάμεις μας κόντρα στην ανασφάλεια και τον καθημερινό φόβο που συντρίβουν ντόπιους και μετανάστες, σε μια συναυλία - παρέμβαση στο κέντρο της Αθήνας, στον πεζόδρομο της Ερμού, στο Θησείο.

Με όπλο μας τον πιο ισχυρό δεσμό ενότητας, την αγάπη, καρποφορούμε αλληλεγγύη, ανθρωπιά, συμπόνια, φιλοξενία.

Κάνουμε την κρίση σκαλοπάτι για να βρεθούμε πάλι στις αλάνες διαμορφώνοντας αλληλέγγυες συνειδήσεις, με αγωνιστικό χαρακτήρα, σαν ελεύθερα αντισώματα στον κοινωνικό ιστό. 

Παρασκευή 22 Απριλίου, Πεζόδρομος Ερμού, Θησείο. 'Ωρα 19.30

Θάνος Ανεστόπουλος, Σπύρος Γραμμένος, Cirko Cachivache, Γιάγκος Χαιρέτης, Φοίβος Δεληβοριάς, Last Drive + Deus Ex Machina (members), Μεθυσμένα Ξωτικά, Panx Romana, Υπόγεια Ρεύματα, Στίχοιμα, Fundracar, Musawir Roshan - Hasam - Mohammad (Afghanistan), Saeed (Iran)

Αντισώματα & Αλληλέγγυοι, Ντόπιοι & Μετανάστες

Παντός καιρού για την ενίσχυση ευπαθών ομάδων και δομών αλληλεγγύης μεταναστών

Για περισσότερες πληροφορίες & επικοινωνία: Antisomata.org

Facebook

Δελτίο Τύπου

Αντισώματα

  • SHARE
  • TWEET