Οι Mortuary Drape επιστρέφουν στην Ελλάδα για μία συναυλία

Η διάθεση των εισιτηρίων και η πλήρης σύνθεση της ημέρας

02/02/2024 @ 10:52

Mortuary Drape with Shadowmass & Böneyard live at Temple Athens

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2024

Πέντε χρόνια πέρασαν από εκείνο τον Φεβρουάριο, όπου οι Ιταλοί occult black metallers Mortuary Drape τίμησαν το Ναό μας, με την παρουσία τους. Εκείνη η συναυλία, μπορεί να μην ήταν η μοναδική στην χώρα μας, αλλά ήταν μία από τις πιο εμβληματικές, μιας που ήχησε το θρυλικό άλμπουμ "All The Witches Dance" στην ολότητά του, σε ένα exclusive show χωρίς προηγούμενο.

Τώρα, επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος, έχοντας στις αποσκευές τους το επικό "Black Mirror" άλμπουμ του 2023, αλλά και μια setlist γεμάτη με αγαπημένα τραγούδια από το back catalogue του συγκροτήματος. Σε αυτή την πολυαναμενόμενη επιστροφή τους, οι Mortuary Drape υπόσχονται ένα καθηλωτικό black metal ritual, αλλά και μια καταιγιστική ηχητική επίθεση, που θα μας θυμίσει γιατί είναι ένα απο τα επιδραστικότερα συγκροτήματα του χώρου.

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι blackened heavy metallers Shadowmass, που αυτή την περίοδο βρίσκονται προ των πυλών της κυκλοφορίας της επόμενης πλήρους δισκογραφικής τους κυκλοφορίας, μετά το εξαιρετικό "Oculus Diaboli" EP του 2021, ενώ την βραδιά θα ανοίξει το speed black metal power trio των Böneyard.

Αυτή η ανακοίνωση έρχεται να συμπληρώσει -αλλά όχι να ολοκληρώσει- ένα σύνολο αφιερωματικών black metal συναυλιών, που θα μας επιτρέψουν να τιμήσουμε αυτό το αγαπημένο είδος μουσικής και μαζί με αυτό, κάποια σχήματα από το παρελθόν και το παρόν του ήχου, που αγαπάμε.

Stay tuned for more black metal rites!

Τα εισιτήρια κοστίζουν 25 Ευρώ (προπώληση) και 30 Ευρώ (ταμείο). Η προπώληση πραγματοποιείται μέσω του ComeTogether.live.

Από την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, θα μπορείτε να βρείτε hard copy εισιτήρια στο δισκοπωλείο Metal Era (Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα).

Δελτίο Τύπου

Facebook Event

Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις συναυλίες στην Ελλάδα.

  • SHARE
  • TWEET