Ηθοποιός του "Mortal Kombat" εμπνεύστηκε από τους Rage Against The Machine

«Είναι αυτή η αίσθηση της εσωτερικής αναζήτησης και της κατάρριψης εμποδίων»

06/05/2021 @ 11:07

Σε πρόσφατη συνέντευξη τους στο NME, οι ηθοποιοί Lewis Tan και Mehcad Brooks, αναφέρθηκαν στην επιρροή που είχαν μουσικοί, μεταξύ των οποίων και οι Rage Against The Machine, στους χαρακτήρες που εσάρκωσαν στην ταινία "Mortal Kombat".

Οι δύο ηθοποιοί, στην πρόσφατη μεταφορά του γνωστού video game, υποδύθηκαν τους Cole Young και Jax αντίστοιχα, και όταν ρωτήθηκαν για το εάν οι χαρακτήρες τους θα ήταν pop ή rock stars, απάντησαν:

Brooks: «Ο Jax θα ήταν μια μείξη DMX με Lil Nas X. Ο δεύτερος έχει αυτή την εσωτερική δύναμη, ανεξαρτήτως του τι συμβαίνει στον εξωτερικό περίγυρο, μένοντας πιστός στον εαυτό του παρά τα όσα μπορεί να λέγονται για αυτόν. Σε συνδυασμό με τη σωματική διάπλαση του Jax, η οποία υπέστη αλλαγές, η καρδιά του έμεινε πάντα σταθερή».

Tan: «Εγώ θα επέλεγα των Zach de la Rocha των Rage Against The Machine. Άκουγα πολύ τους RATM στις πρόβες και σε μερικές χορογραφίες, με ενέπνεαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας. Είναι αυτή η αίσθηση της εσωτερικής αναζήτησης και ανακάλυψης, καθώς και της κατάρριψης εμποδίων, τοίχων, συνόρων, το γκρέμισμα όλων αυτών των πραγμάτων που λογίζονται ως καταπίεση».

Υπενθυμίζεται πως οι πρόσφατα επανασυνδεδεμένοι Rage Against The Machine είναι υποψήφιοι προς ένταξη στο Rock 'N' Roll Hall Of Fame.

  • SHARE
  • TWEET