Sequel θα αποκτήσει το Spinal Tap

Η είδηση διαδέχεται αυτή της προβολής του mockumentary στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών

13/05/2022 @ 13:31

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, το εμβληματικό "This Is Spinal Tap" πρόκειται να αποκτήσει sequel.

Η είδηση, διαδέχεται αυτή της επικείμενης προβολής της ταινίας στις 18 Μαΐου στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, ενώ όπως αναφέρεται, ο Rob Reiner θα επιστρέψει στη σκηνοθεσία καθώς και στον ρόλο του Marty DiBergi.

Επιπρόσθετα, οι Christopher Guest, Michael McKean και Harry Shearer θα επαναλάβουν τους ρόλους τους ως Nigel Tufnel, David St Hubbins και Derek Smalls αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τον Reiner, το πλάνο είναι ο διάδοχος του κλασικού mockumentary να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Μαρτίου 2024, στην επέτιεο δηλαδή των 40 χρόνων της ταινίας.

O Reiner, σχολίασε επίσης σχετικά:

«Για πολλά χρόνια λέγαμε όχι, μέχρι που είχαμε στα χέρια μας μια κατάλληλη ιδέα για να υλοποιηθεί. Το ζήτημα δεν είναι απλώς να θέλουμε να το κάνουμε, αλλά να τιμήσουμε ταυτόχρονα το πρωτότυπο καθώς και να επεκτείνουμε την ιστορία.

Όσον αφορά τους Spinal Tap, έχουν εμφανιστεί στο Royal Albert Hall, στο Wembley, σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το τελευταίο χρονικό διάστημα όμως δεν έχουν περάσει αρκετό χρόνο μαζί. Η κεντρική ιδέα είναι πως ο μάνατζέρ τους, Ian Faith, έφυγε από τη ζωή και η χήρα του κληρονόμησε ένα συμβόλαιο που αναφέρει πως το σχήμα της χρωστάει μια ακόμη συναυλία. Επειδή σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της μπάντας, αυτή αναγκάζεται να επανενωθεί και να αντιμετωπίσει την παρούσα κατάσταση καθώς και τις μεταξύ τους σχέσεις».

  • SHARE
  • TWEET