Mikkey Dee: «Προτιμώ να γιορτάζω την ζωή του Lemmy παρά να θρηνώ τον θάνατό του»

«Πολλοί θεώρησαν τον θάνατό του καταστροφή. Εγώ όχι.»

11/10/2017 @ 10:16

Ο Eric Blair του "The Blairing Out With Eric Blair Show" πήρε συνέντευξη από τον πρώην ντράμερ των Motörhead και νυν των Scorpions, ελληνικής καταγωγής Mikkey Dee, την Παρασκευή που μας πέρασε στο event "Bowl For Ronnie" που διοργανώθηκε στην μνήμη του Ronnie James Dio στην Καλιφόρνια.

Ερωτηθείς για το πώς αντιμετώπισε τον θάνατο του μεγάλου Lemmy Kilmister, ο Dee είπε:

«Λοιπόν, πρέπει να σου ομολογήσω πως πολλοί το θεώρησαν καταστροφή. Εγώ όχι. Ξέρω τον Lemmy – τον ήξερα, τόσο καλά- και αυτό μπορεί να ακούγεται πολύ περίεργο, αλλά θα προτιμούσα να γιορτάζω την ζωή του παρά να θρηνώ τον θάνατό του».

Και συνέχισε: «Ο Lemmy ήταν πολύ ευχαριστημένος από την ζωή του και κατάφερε να γίνει εβδομήντα ετών. Ήταν ένας ευτυχισμένος κατασκηνωτής. Εννοείται πως θα ήθελα να είναι στα πέριξ, αλλά είχε μια εκπληκτική ζωή. Καταστροφή είναι όταν μας αφήνουν νέοι άνθρωποι ή παιδιά σε ατυχήματα. Ο Lemmy είχε εβδομήντα υπέροχα χρόνια και θα προτιμούσα να χαμογελάω όταν το σκέφτομαι αυτό».

«Πήγα χθες [στο νεκροταφείο] να τους επισκεφτώ και τους δύο, τον Lemmy και τον Ronnie [James Dio], και τον καλό μου φίλο, τον Jimmy Bain [μπασίστας στους Dio]... Γιορτάζω την ζωή τους. Αυτοί οι τύποι ήταν rock n’ roll και ήταν ευτυχισμένοι τύποι!»

Δείτε βιντεοσκοπημένη ολόκληρη την ενδιαφέρουσα συζήτηση εδώ.

Οι Motörhead κυκλοφόρησαν μια συλλογή με διασκευές υπό τον τίτλο "Under Cöver" την 1η του Σεπτέμβρη.

  • SHARE
  • TWEET