Matt Heafy: «Δεν έχω πετύχει όλους τους στόχους της παιδικής μου ηλικίας»

Οι Trivium κυκλοφόρησαν πριν λίγες ημέρες το εξαιρετικό "In The Court Of The Dragon"

28/10/2021 @ 10:57

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο podcast Talk Toomey, o Matt Heafy αναφέρθηκε στο πως με τα χρόνια άλλαξε η οπτική και οι στόχοι του γύρω από τους Trivium.

Μεταξύ άλλων, στα πλαίσια της προώθησης του πρόσφατου, εξαιρετικού "In The Court Of The Dragon", o frontman της μπάντας αποκάλυψε πως εργάζεται και γύρω από την ολοκλήρωση ενός παιδικού βιβλίου:

«Παλαιότερα συνήθιζα να είμαι σκληρός με τον εαυτό μου και να μου λέω πως θα έπρεπε να είμαστε μεγαλύτεροι από την τάδε ή την δείνα μπάντα επειδή ήμασταν παλαιότεροι.

Σε άλλες περιστάσεις μου υπενθύμιζα πως δεν έχω πετύχει όλους τους στόχους της παιδικής μου ηλικίας, να γίνουμε δηλαδή μια μπάντα για αρένες.

Όμως, η οπτική μου άλλαξε προς το να θέλω να βγάζω τον καλύτερο δυνατό εαυτό μου σε οτιδήποτε καταπιάνομαι, κάτι που μου επιτρέπει να απορροφάω την πίεση.

Θυμάμαι όταν ηχογραφούσαμε το "Vengeance Falls" του 2003 με τον David Draiman (Disturbed) και επειδή μέναμε στο σπίτι του, συζητούσαμε αναφορικά με το πως βλέπει τον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας.

Όσον αφορά το πως επενδύει τα χρήματά του ή τα όσα κάνει πέραν της μουσικής, είναι ένας από τους πιο πολυδιάστατους ανθρώπους που ξέρω. Υπάρχουν άτομα εκεί έξω που κόβει το μάτι τους, και είναι εντυπωσιακό.

Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να ολοκληρώσω ένα παιδικό βιβλίο που είναι βασισμένο σε παραδοσιακές Ιαπωνικές ιστορίες, σε συνεργασία με σπουδαίους εικαστικούς.

Η ιδέα πίσω από αυτό ήταν να εκθέσω την οπτική ανθρώπων για μια χώρα που δεν έχουν επισκεφθεί ποτέ. Έχω καταγωγή από την Ιαπωνία, και ανέκαθεν με ενδιέφερε να μαθαίνω για κουλτούρες άλλων λαών γιατί όλοι μας προερχόμαστε από κάπου με σπουδαία και ενδιαφέρουσα ιστορία.

Το να φέρω ιστορίες λοιπόν για την Ιαπωνία σε μικρά παιδιά που οι οικογένειές τους δεν την έχουν επισκεφθεί ποτέ, δίνει την ευκαιρία στους γονείς τους να γνωριστούν με μια ξένη προς αυτούς παράδοση, κάτι όμορφο».

Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Matt Heafy πήρε θέση στην περιβόητη διαμάχη ανάμεσα στους Machine Gun Kelly και Corey Taylor, ενώ αποκάλυψε πως ο πολυαναμενόμενος black metal δίσκος που προετοίμαζε σε συνεργασία με τον Ihsahn έχει πλέον ολοκληρωθεί.

  • SHARE
  • TWEET