Έτοιμο το black metal άλμπουμ του Matt Heafy

H συνεργασία του frontman των Trivium με τους Ihsahn και Nergal θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά

30/08/2021 @ 13:21

Μπορεί οι Trivium να ετοιμάζονται για την κυκλοφορία του "In The Court Of The Dragon", αλλά ο Matt Heafy παράλληλα εκμεταλλεύτηκε την καραντίνα για να ολοκληρώσει άλλο ένα project του.

Συγκεκριμένα, ο μουσικός αποκάλυψε πως το black metal άλμπουμ πάνω στο οποίο δούλευε επί μια δεκαετία πλέον ολοκληρώθηκε.

Μιλώντας στο The Jasta Show του frontman των Hatebreed, ο Heafy έδωσε περισσότερες πληροφορίες:

«Κατάφερα να τελειώσω τον black metal δίσκο που έγραφα με τον frontman των Emperor, Ihsahn. Συμμετείχε στην παραγωγή και τη σύνθεση για 11 χρόνια, και θα κυκλοφορήσει στα μέσα του 2022, και ανυπομονώ.

Αρχικά επρόκειτο να ονομαστεί "Mrityu", όνομα που εμπνεύστηκα από τη Ashtanga Yoga, Είναι παρμένο από την ιδέα περί συμβίωσης ζωής και θανάτου, ίδιο πράγμα με το Ουροβόρο. Στιχουργικά δεν ήξερα για τι να γράψω, και μιλούσα στον Ihsahn επειδή αγαπώ την σκανδιναβική μυθολογία. Αυτός βέβαια μου εξήγησε πως το θέμα είναι κορεσμένο και με προέτρεψε να επεξεργαστώ την ιαπωνική μου πλευρά.

Δεν υπάρχει μια μπάντα θεωρώ που να μιλάει για τις Shinto θεότητες και όλη αυτή τη μυθολογία. Αλλαξα το όνομα λοιπόν σε "Ibaraki", που είναι και αυτό της μασκότ των Trivium, ένα δωράκι για τους οπαδούς. Ολόκληρο το project εδράζεται θεματικά στην Ιαπωνική κουλτούρα. Το artwork, οι στίχοι, μέχρι και φωνητικά στα ιαπωνικά έχει. Ο Ihsahn συμμετέχει, το ίδιο και ο Nergal».

  • SHARE
  • TWEET