Δείτε το video clip για το καινούριο single των Ghost

To συγκρότημα του Tobias Forge συμμετέχει στο soundtrack του επερχόμενου Halloween

30/09/2021 @ 13:24

Ghost επέστρεψαν με την κυκλοφορία ενός νέου single.

Συγκεκριμένα, η πρώτη νέα μουσική των Σουηδών έπειτα από δύο χρόνια και το single "7 Inches Of Satanic Panic", είναι το κομμάτι "Hunter's Moon", του οποίου το video clip μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Το εν λόγω, ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό τραγούδι, θα περιλαμβάνεται στο soundtrack της επερχόμενης ταινίας τρόμου "Halloween Kills", ενώ θα διατεθεί και σε φυσική μορφή τον Ιανουάριο, ως επτάιντσο single, έχοντας ως b-side το βασικό θέμα της ταινίας, δια χειρός του θρυλικού John Carpenter.

Υπενθυμίζεται πως ο Carpenter θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο το δικό του πλήρες soundtrack για τη νέα ταινία του David Gordon Green.

Όσον αφορά τη σύνθεση των Ghost, αυτή περιλαμβάνει ως καλεσμένο τον Fredrik Åkesson των Opeth στις κιθάρες, ενώ την παραγωγή ανέλαβε ο Klas Åhlund και τη μείξη ο Andy Wallace.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κομμάτι χρονολογείται στο 2018, όταν και ο Tobias Forge συναντήθηκε έπειτα από συναυλία της μπάντας με μέλη της παραγωγής της πολυαναμενόμενης ταινίας, ενώ είχε προσκληθεί να περάσει και χρόνο στο σετ των γυρισμάτων της.

Οι Ghost πριν λίγες εβδομάδες είχαν αποκαλύψει την διασκευή τους στο "Enter Sandman" των Metallica.

Δείτε επίσης:

Ghost: «Καμία σπουδαία rock μπάντα δεν λειτουργούσε σε πλήρως δημοκρατική βάση»

Οι προσωπικότητες των '10s: Tobias Forge (aka Papa Emeritus I, II, III, IV, Cardinal Copia)

  • SHARE
  • TWEET