Το τραγούδι που βρέθηκε στην κορυφή του Billboard rock songs chart

...και το ρεκόρ που θα σπάσουν οι Foo Fighters

16/01/2016 @ 17:38

Οι Five Finger Death Punch κατέκτησαν την τέταρτη πρωτιά στην ιστορία τους στο Mainstream Rock Songs chart του Billboard, με το δεύτερο single από τον τελευταίο τους δίσκο. Το πρώτο single, "Jekyll And Hyde" είχε φτάσει μέχρι το νούμερο τρία.

Την πρωτιά τους χάρισε το κομμάτι "Wash It All Away", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο. Η τελευταία τους πρώτη θέση στην αντίστοιχη κατηγορία ήταν το "Battle Born", που είχε μείνει στην κορυφή για πέντε συνεχόμενες εβδομάδες το 2013. 

Μπορείτε να διαβάσετε την, όχι και τόσο θετική, κριτική του Rocking.gr στον τελευταίο δίσκο τους, "Got Your Six", εδώ.

Ταυτόχρονα, αυτήν την εβδομάδα οι Foo Fighters έβαλαν τραγούδι τους στο Top 10 του Mainstream Rock Songs chart για 22η φορά στην ιστορία τους, με το "Saint Cecilia". Έτσι, έχουμε ισοπαλία στους καλλιτέχνες με τις περισσότερες εισόδους στο Top 10 μεταξύ Godsmack και Foo Fighters, με τους τελευταίους να στοχεύουν σε «καθαρή» προσπέραση για να τους ανήκει σύντομα αυτό το ρεκόρ.

Στην κατηγορία Alternative Songs, το "Saint Cecilia" μπήκε στο Top 20 και έγινε το 29ο τραγούδι τους που πετυχαίνει κάτι τέτοιο, φθάνοντας τους Red Hot Chili Peppers στις περισσότερες εισόδους στο Top 20 της κατηγορίας. Τους περνούν μόνο οι U2 με 31 τραγούδια στο Top 20, απ' όταν υφίσταται αυτό το chart (1988) μέχρι σήμερα. 

  • SHARE
  • TWEET