Kansas: Κυκλοφορούν live άλμπουμ

Θα περιλαμβάνει ζωντανή απόδοση ολόκληρου του κλασικού "Point Of Know Return"

18/03/2021 @ 12:52

Οι Kansas ανακοίνωσαν την άφιξη ενός νέου live άλμπουμ.

Συγκεκριμένα, η ιστορική μπάντα θα κυκλοφορήσει στις 28 Μαΐου μέσω της Inside Out το "Point Of Know Return Live & Beyond".

Όπως γίνεται αντιληπτό και από τον τίτλο της κυκλοφορίας, ο δίσκος, που θα περιλαμβάνει 22 τραγούδια μαγνητοσκοπημένα το 2019 και το 2020, θα περιέχει απόδοση ολόκληρου του κλασικού και πολυπλατινένιου άλμπουμ "Point Of Know Return".

Μπορείτε να ακούσετε ένα δείγμα από την κυκλοφορία εδώ.

Ο ντράμερ και συμπαραγωγός Phil Ehart, σχολιάζοντας την κυκλοφορία ανέφερε:

«Ξέραμε πως θέλαμε να κυκλοφορήσουμε ένα live άλμπουμ της επετειακής περιοδίας για το "Point Of Know Return". Η αδράνεια μας για περισσότερο από ένα χρόνο, μας έδωσε τη δυνατότητα να δουλέψουμε πάνω σε αυτή την κυκλοφορία, και να το προσφέρουμε στους οπαδούς μας που τους λείπουν οι συναυλίες όσο και σε εμάς. Συζητούσαμε το πώς θα πετύχουμε την καλύτερη δυνατή μείξη, και καταλήξαμε σε αυτόν που διαχειριζόταν την κονσόλα ήχου σε κάθε βράδυ αυτής της περιοδείας. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα το πως ηχούν οι Kansas από την ίδια την ομάδα των Kansas και τον μηχανικό μας, Chad Singer!»

Υπενθμίζεται πως πριν λίγους μήνες το συγκρότημα κυκλοφόρησε τον πιο πρόσφατο δίσκο του, "The Absence Of Presence", ενώ εδώ μπορείτε να ανατρέξετε σε έναν λεπτομερή οδηγό δισκογραφίας, όπου το "Point Of Know Return" βρίσκεται σε περίοπτη θέση.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Point Of Know Return Live & Beyond", που θα κυκλοφορήσει ψηφιακά, σε διπλό CD και τριπλό βινύλιο, ενώ διαθέσιμο θα είναι και περιορισμένων αντιτύπων box set.

CD1
1. Cold Grey Morning
2. Two Cents Worth
3. The Wall
4. Song for America
5. Summer
6. Musicatto
7. Taking in the View
8. Miracles Out of Nowhere

CD2
1. Point of Know Return
2. Paradox
3. The Spider
4. Portrait (He Knew)
5. Closet Chronicles
6. Lightning’s Hand
7. Dust in the Wind
8. Sparks of the Tempest
9. Nobody’s Home
10. Hopelessly Human
11. Carry On Wayward Son
12. People of the South Wind
13.Refugee
14. Lonely Wind
  • SHARE
  • TWEET