Επιπλοκές παρουσίασε η υγεία του Jason Becker

Η μητέρα του εμβληματικού κιθαρίστα προέβη σε ενημέρωση σχετικά με την επιδείνωση της υγείας του

07/04/2021 @ 16:04

Ο θρυλικός κιθαρίστας και συνθέτης Jason Becker ζει εδώ και πάνω από 30 χρόνια με αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση και μάλιστα ο Herman Li, κιθαρίστας των Dragonforce, ετοιμάζει διαδικτυακή εκδήλωση-έρανο προς τιμήν του με σημαντικές συμμετοχές. 

Δυστυχώς, σύμφωνα με πρόσφατη ενημέρωση μέσω του λογαριασμού Tweeter της μητέρας του Pat Becker, ενημερωθήκαμε πως «o Jason ζήτησε την προσευχή όλων εσάς των υπέροχων ανθρώπων εκεί έξω. Αισθάνεται τις προσευχές σας. Εκδηλώνει δύσπνοια και ταχυκαρδία, κάτι που είναι αρκετά τρομακτικό».

«Δεν μπορεί να επικοινωνήσει την ευγνωμοσύνη και την αγάπη του για τις πρόσφατες δωρεές και την υποστήριξη, αλλά είναι ευγνώμων σε όλους εσάς και ελπίζει να ανακτήσει την ενέργεια που χρειάζεται για να γίνει δυνατό να σας πει, προσωπικά, πόσο σας εκτιμάει. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους γιατρούς του και θα σας κρατάμε ενήμερους. Ευχαριστούμε» έκλεισε την ανάρτησή της η κυρία Becker.

Παρά την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ο Jason Becker συνεχίζει να δισκογραφεί με την τελευταία του προσπάθεια να είναι το "Triumphant Hearts" του 2018 με συμμετοχές από τους Joe Satriani, Steve Vai, Neal Schon, Steve Morse, Paul Gilbert και Joe Bonamassa

  • SHARE
  • TWEET