Iron Maiden και West Ham ανανεώνουν την συνεργασία τους

"Die With Your Boots On" μέρος δεύτερο

18/04/2021 @ 15:12

Μετά την συνεργασία τους με τους Amon Amarth, σε επίπεδο μασκότ και gaming, οι Iron Maiden ανανέωσαν την συνεργασία τους με την West Ham United.

Η αρχή είχε γίνει το 2019 υπό την ονομασία "Die With Your Boots On", τραγούδι έκλεινε την πρώτη πλευρά του ιστορικού "Piece Of Mind" πριν 38 χρόνια.

Πλέον η συνέχεια δίνεται με το λογότυπο του συγκροτήματος στην εκτός έδρας εμφάνιση την ομάδας και τέσσερα ακόμη σχέδια που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ο Steve Harris, ηγέτης των Iron Maiden και φανατικός οπαδός την West Ham, πόζαρε υπερήφανος με την νέα μεφάνιση και δήλωσε τα εξής:

«Ήταν απίστευτο να βλέπεις την πληθώρα οπαδών των Iron Maiden και της West Ham που πήραν την αρχική εντός έδρας εμφάνιση.

Με την West Ham να τα πηγαίνει τόσο καλά στην Premier League, είναι μια καλή στιγμή να βγάλουμε την εκτός έδρας εμφάνιση.

Είμαι πολύ χαρούμενος που προχωράμε τη συνεργασία μεταξύ των Maiden και της West Ham... Ποιος ξέρει, μπορεί να μας φέρει τύχη για μια θέση στο Champions League, ποτέ δεν ξέρεις!»

Εχθές πάντως, η ομάδα γνώρισε την ήττα με 3-2 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Newcastle για την 32η στροφή του πρωταθλήματος, ενώ αναμένεται σκληρή μάχη μέχρι τέλους, καθώς η διαφορά μεταξύ της 3ης και της 8ης θέσης της Premier League είναι μόλις επτά βαθμοί.

Την περασμένη Τρίτη, οι ευρωπαϊκές εμφανίσεις των Iron Maiden που είχαν προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Ιούνιο και Ιούλιο, μετατέθηκαν για το 2022.

  • SHARE
  • TWEET