Ακούστε το "Stratego" των Iron Maiden

Δεύτερο single από το επερχόμενο "Senjutsu"

19/08/2021 @ 20:10

Μετά το "The Writing On The Wall" και τις λεπτομέρειες του "Senjutsu", οι Iron Maiden δίνουν στην δημοσιότητα το δεύτερο single του επερχόμενου δίσκου τους.

Πρόκεται για το διάρκειας πέντε λεπτών "Stratego", μία σύνθεση του κιθαρίστα Janick Gers και του μπασίστα Steve Harris, το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Την περασμένη Δευτέρα διατέθηκε η sound effects εκδοχή του "The Writing On The Wall" μέσω του καναλιού των Iron Maiden στο YouTube.

Το δέκατο έβδομο άλμπουμ του θρυλικού συγκροτήματος διαδέχεται το "The Book Of Souls" του 2015 και πρόκειται να βγει στην αγορά στις 3 Σεπτεμβρίου μέσω της Parlophone και της BMG στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ηχογραφημένο στα Guillaume Tell Studio στο Παρίσι από τους Kevin "Caveman" Shirley και Steve Harris, περιλαμβάνει δέκα συνθέσεις με συνολική διάρκεια περίπου 82 λεπτά.

Το εξώφυλλο φέρει ξανά την υπογραφή του δημιουργία του Mark Wilkinson και είναι βασισμένο σε μια ιδέα του Harris, με τον Eddie να μεταμορφώνεται αυτή την φορά σε αιμοδιψή samurai.

Εν αναμονή του "Senjutsu", στις σελίδες του Rocking μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε ένα άρθρο με τα δέκα καλύτερα τραγούδια των Iron Maiden μετά το 2000 σε αναλυτική παρουσίαση, όπως προέκυψαν από μεγάλη ψηφοφορία των αναγνωστών μας.

  • SHARE
  • TWEET