Τrent Reznor: «Ο Bowie μου έσωσε τη ζωή»

Ο ηγέτης των Nine Inch Nails θυμάται σημαντικές στιγμές με τον μέντορά του

27/01/2016 @ 15:01

Ο Trent Reznor ανέκαθεν θεωρούσε τον David Bowie, ως την μεγαλύτερη επιρροή στην μουσική του ενώ οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στενά στα μέσα των 90s.

O ηγέτης των Nine Inch Nails, έμεινε σιωπηλός μετά το θάνατο του μέντορά του, όπως τον αποκαλεί, και έγραψε ένα κείμενο στο επερχόμενο τεύχος του Rolling Stone. Oι δυο τους περιόδευσαν μαζί το 1995 στην "The Outside Tour", με τον Reznor να θυμάται πως όταν στεκόταν δίπλα του και τραγουδούσαν το "Hurt" σκεφτόταν πως «είχα βγει από το σώμα μου, ο μεγαλύτερος ήρωάς μου να τραγουδά ένα τραγούδι που έγραψα στην κρεβατοκάμαρά μου. Ηταν απίστευτη στιγμή».

Ο Reznor εκείνη την εποχή ήταν εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες. «Σε πάρα πολλές περιπτώσεις, που βρεθήκαμε μόνοι, μου έλεγε πως υπάρχει καλύτερος τρόπος, δεν χρειάζεται πάντα όλα να τελειώνουν με απελπισία και θάνατο».

Συνεχίζοντας αναφέρει: «Λίγα χρόνια μετά, ο Bowie ήρθε στο Λος Αντζελες και ήμουν καθαρός για πολύ καιρό. Πήγα διστακτικά στα παρασκήνια, με ντροπή, και μόλις ξεκίνησα να του λέω
"κοίτα, ξέκοψα..." εκείνος δεν με άφησε καν να τελειώσω την πρόταση. Με αγκάλιασε και μου είπε "ήξερα πως μπορείς, ήξερα πως θα βγεις από εκεί". Ακόμα και σήμερα που το σκέφτομαι, ανατριχιάζω».

Δείτε τους παρέα στο video του "I'm Afraid Of Americans".

  • SHARE
  • TWEET