Dennis Stratton: Δεν περίμενε να βρίσκεται προς ένταξη στο Hall Of Fame με τους Iron Maiden

Ο Blaze δεν συμπεριλαμβάνεται στα προς ένταξη μέλη

15/02/2021 @ 10:56

Όπως είναι γνωστό, οι Iron Maiden είναι ένα από τα υποψήφια συγκροτήματα προς ένταξη στο Rock And Roll Hall Of Fame, στα πλαίσια της τάξης του 2021.

Από όσα μέλη στην ιστορία της μπάντας ηχογράφησαν επίσημα στο studio, μόνο ένα δεν περιλαμβάνεται στην λίστα με τα ονόματα προς ένταξη, και αυτό δεν είναι ο Dennis Stratton.

O κιθαρίστας, ο οποίος εμφανίστηκε στο επίσημο, κλασικό ομώνυμο ντεμπούτο του συγκροτήματος το 1980, μέλος πλέον των επανενωμένων Lionheart, σε συνέντευξή του στο TotalRock, σχολίασε την συμπερίληψή του:

«Η πρώτη μου αντίδραση, και οφείλω να είμαι ειλικρινής, ήταν πως σκέφτηκα πως αποκλείεται να περιλαμβάνομαι και εγώ. Είναι λίγο αστείο, γιατί έλαβα ένα μήνυμα από το άτομο που επιμελείται το εικαστικό σκέλος των Lionheart που με ρωτούσε αν είδα τα νέα στο διαδίκτυο γιατί είμαι υποψήφιος με τη μπάντα».

Ο Stratton, διετέλεσε μέλος των Iron Maiden από το 1979 έως τον Οκτώβριο του 1980 όταν και αντικαταστάθηκε από τον Adrian Smith.

Το μοναδικό μέλος της μπάντας που συμμετείχε σε επίσημες ηχογραφήσεις και δεν περιλαμβάνεται στην λίστα των ονομάτων προς ένταξη, είναι ο Blaze Bayley.

O τραγουδιστής, θυμίζουμε πως είχε αντικαταστήσει τον Bruce Dickinson από το 1994 έως το 1999, κυκλοφορώντας με την μπάντα τα άλμπουμ "The X Factor" και "Virtual XI".

Σχολιάζοντας την απουσία του, ο Stratton ανέφερε:

«To παρατήρησα αργότερα, όταν μπήκα στο Facebook. Τότε σκέφτηκα πως για αυτό θα ευθύνονται οι διοργανωτές. Έπειτα πληροφορήθηκα πως έχει να κάνει με συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, οπότε κάπου θα έπρεπε να τραβήξουν τη γραμμή, σωστά; Αυτοί φτιάχνουν τους κανόνες, οπότε δεν ξέρω».

Ο Stratton δήλωσε αβέβαιος και για το ενδεχόμενο, αν εν τέλει ενταχθεί η μπάντα, να εμφανιστεί επί σκηνής με τα άλλα μέλη:

«Θα ήμουν έκπληκτος αν συμπεριλαμβανόμουν σε κάτι τέτοιο, επειδή υποψιάζομαι πως οι διοργανωτές θα ανατρέξουν στα κατά καιρούς απαξιωτικά σχόλια του Bruce για το θεσμό, και πιθανώς να μας τιμωρήσουν; Δεν ξέρω. Είμαι απλώς πολύ ενθουσιασμένος που είμαι υποψήφιος!»

  • SHARE
  • TWEET