Green Lung και Sasquatch στο MammothFest της Made of Stone

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στις 8, 9 και 10 Ιουλίου

21/02/2022 @ 16:22

Το Mammothfest 2022 είναι εδώ!

Επιστρέφει 8 - 10 Ιουλίου στου λόφους του Ακοντίσματος στην Καβάλα!

Ξεκινώντας τη ροή των ειδήσεων μέχρι να συμπληρωθεί το φετινό line-up, είμαστε στην ευχάριστη θέση ανακοινώσουμε τα 4 πρώτα σχήματα του Mammothfest 2022. Οι Green Lung, Sasquatch, Above Us The Waves και ΜΕΜΦΙΣ θα βρίσκονται επί σκηνής, μαζί με πολλούς άλλους που θα αποκαλυφθούν τις επόμενες ημέρες. Stay tuned for more...

Green Lung

Έχοντας κερδίσει επάξια τον τίτλο του πιο hot new act στην παγκόσμια occult/psych σκηνή, οι Βρετανοί έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αφήσουν μόνιμο αποτύπωμα στη σκηνή. Τα 2 full length albums τους έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον με τη μυστικιστική αφήγηση και την περιπετειώδη riff-ολογία, επεκτείνοντας όλο και περισσότερο τον κύκλο περιοδειών τους, ειδικότερα μετά την επιτυχία του πρόσφατου "Black Harvest" που τους έκανε να ξεχωρίσουν ανάμεσα στις κυκλοφορίες του 2021.

Sasquatch

Οι βετεράνοι από το Los Angeles βγαίνουν σε μια ακόμα ευρωπαϊκή περιοδεία. Με μια σειρά καλοφτιαγμένων albums ψυχεδελικού dark rock, οι Sasquatch έχουν κερδίσει τη φήμη τους ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα live acts του χώρου. Groovy ατμόσφαιρα και ευκολομνημόνευτα hooks είναι συνταγή που δύσκολα αποτυγχάνει και ειδικότερα το πρόσφατο album τους "Maneuvers" τους βρίσκει στην καλύτερη και πιο ισορροπημένη στιγμή της καριέρας τους.

ΜΕΜΦΙΣ

Μια από τις πιο αγαπητές μπάντες της Θεσσαλονίκης, με αφοσιωμένο κοινό που η πόλη είχε καιρό να δει. Η ομάδα βετεράνων έχει χτίσει τη φήμη της μέσω του επιθετικού alt hardcore με τη μελωδική ταυτότητα, τους ειλικρινείς στίχους και την προσφιλή συνήθεια να ισοπεδώνει όποιο stage τους φιλοξενήσει. Με 3 albums στο παλμαρέ τους, βρίσκονται σε μια ακμάζουσα φάση συσσωρευμένης ενέργειας, έτοιμοι να μεταδώσουν ξανά τα μηνύματα ενότητας και πικρής αισιοδοξίας σε όποιον είναι εκεί για να ακούσει.

Above Us The Waves

Από τους πιο συνεπείς εκπροσώπους του εγχώριου μελωδικού metalcore, οι AUTW έχουν πλέον μια γεμάτη δεκαετία στις πλάτες τους. Με ένα demo και 2 full length albums, μια εκτεταμένη σειρά εμφανίσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη και τη φήμη του εκρηκτικού live act, η μπάντα από την Καβάλα ξεκινά μια νέα φάση της πορείας της, ξεσκουριάζοντας από την ετοιμασία του επερχόμενου album και μπαίνοντας ξανά στο συναυλιακό στίβο.

Facebook Event
Ticket Link

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET