Ο Sully Erna τα «χώνει» στον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Joe Biden

«Αν κερδίσει ο Biden, θα χάσουμε την χώρα» σχολίασε για ενδεχόμενη νίκη του αντίπαλου του Trump

06/07/2020 @ 13:10

Ο frontman των Godsmack στο πρόσφατο επεισόδιο της ιντερνετικής εκπομπής του, "Hometown Sessions", σχολίασε ειρωνικά για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, πως «αν φύγει το Trump, ξαφνικά θα βρεθεί το θαυματουργό εμβόλιο που αυτοί οι ψεύτες μας κρύβουν. Ενώ αν παραμείνει, θα μείνει και ο κορωνοϊός».

Σχετικά με τις πρόσφατες διαδηλώσεις και όσα ακολούθησαν την δολοφονία του George Floyd, είπε: «Δεν θέλω ο κόσμο να νομίζει ότι είμαστε υποστηρικτές προς τη μια ή την άλλη κατεύθυνση, γιατί αυτό που υποστηρίζουμε είναι μια καλή χώρα για να ζήσουμε, ώστε αυτά τα γεγονότα να μην ξεφεύγουν, γιατί κανείς δεν θέλει να βλέπει αυτούς του ριζοσπαστικό όχλο να εκμεταλλεύεται αυτές τις διαδηλώσεις, με τις οποίες δεν έχω κανέναν πρόβλημα και το έχω ξαναπεί. Αυτό με το οποίο έχω πρόβλημα είναι ο κόσμος που βασίζεται σε αυτό και κάνουμε άλλες μαλάκίες επειδή έχουν διαφορετικές σκοπούς. Όχι απλά να καταστρέψουν τις διαμαρτυρίες, αλλά να καταστρέψουν την χώρα».

Ο Erna μίλησε πολύ επικριτικά και για τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Joe Biden, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται μπροστά στις δημοσκοπήσεις από τον Donald Trump. «Θα μου πεις οτι ο Biden θα κερδίσει; Είτε είναι ο Trump, είτε όχι, θα κερδίσει ο άνθρωπος που δεν μπορεί να θυμηθεί ούτε το όνομα της γυναίκας του; Αυτή τη στιγμή, ο κόσμος που κάνει θόρυβο είναι αυτοί που φοβούνται ότι δεν θα έχουν τον κατάλληλο πρόεδρο για να μπορούν να τον διαχειρίζονται ώστε να κάνει ό,τι θέλουν αυτοί για τη χώρα. Εύχομαι όταν έρθει η ώρα να μην παραμείνουν σιωπηλοί αυτοί που τώρα δεν μιλάνε».

«Δεν με νοιάζει αν ο Trump φύγει ή μείνει, αλλά μην αφήσετε στον Biden τον έλεγχο της χώρας. Επειδή αν το κάνετε, δεν θα την ελέγχει αυτός - αλλά οι άνθρωποι που κινούν τα νήματα πίσω από αυτόν. Θα χάσουμε την χώρα και δεν θα είναι ένα ωραίο μέρος για να ζεις. Αυτό που κάποτε ήταν μια από τις καλύτερες χώρες στον κόσμο, αυτή τη στιγμή είναι μια ντροπή. Μας κοροϊδεύει όλος ο κόσμος. Ακόμα και οι τρελές χώρες που βλέπουμε στις ειδήσεις ότι αποκεφαλίζουν κόσμο» σχολίασε για τον αντίπαλο του Donald Trump.

Το 2004 ο Sully Erna αποκάλυψε ότι δεν ήταν υπερ του υποψηφίου των Δημοκρατικών για την Προεδρία λέγοντας: «Είμαι Ρεπουμπλικάνος, θέλω Ρεπουμπλικάνο. Δεν θέλω οπωσδήποτε να κερδίσει ο Bush, αλλά πρέπει να σας πω, ότι δεν πιστεύω και στους Δημοκρατικούς εξίσου. Δεν μου αρέσει όπως σκέφτονται. Δεν μου αρέσει ο Bush, αλλά θέλω ένα Ρεπουμπλικάνο στο Γραφείο».

Διαβάστε εδώ την κριτική για τον πιο πρόσφατο solo δίσκο του Erna, καθώς και για τον τελευταίο δίσκο των Godsmack στον ακόλουθο σύνδεσμο.

  • SHARE
  • TWEET